צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-06-13, 14:08   #24
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gin צפה בהודעה
אני חייב להתערב בויכוח שלכם, קודם כל, כל גוף רגיל, שזה בערך מה שיש לכולנו, מבלי להיכנס לגנטיקה, יכול להעלות בערך 0.5 קילו שריר בחודש וזה בחודשים הראשונים של האימון ורק אם אתה עושה אימונים טובים. בגדול בשנה אתה יכול לתת עליה יפה של 5 קילו שריר אם עשית עבודה טובה.
הבחור השני צדק בכך שהוא אומר שמשנה לשנה אתה במגמת ירידה, מה לעשות זה הטבע של הגוף.
1. לעשות מאסה ולהישאר על 12 אחוז שומן זה מאוד מעניין, עוד לא שמעתי על דבר כזה.
2.כל הקילוגרמים שאתה מעלה/עלית זה לא תרגום לשרירים- זה שריר, סחוס, עצם, נוזלים, גידים, סיבים. אין חיה כזאת להעלות 10 קילו שריר בשנה (טבעי).
אני אתערב גם

אתה צודק לחלוטין... אין כזה דבר לעלות כל כך הרבה שריר בשנה ובמסה אתה עולה בהכול יחד, שומן, נוזלים, שריר וכן הלאה.

הוא מתכוון לזה שמסתכלים על הגוף, זה נראה כאילו עלינו מלא שריר, כי השריר נראה ויזואלית הרבה יותר גדול משהיה, האם העלייה היא בשריר נקי או בדברים אחרים זה פחות האישיו (מבחינת התפיסה של האדם הפשוט שמסתכל במראה אחרי חודשיים אימונים)

מה שלדעתי הוא מתכוון, זה שעולים במסה בתחילת הדרך נשארים נקי, כלומר לפחות אני כאקטומורף נשאר על 11% אחוז שומן יציב גם כשעיליתי 8 קילו ראשונים. לאחר מכן התחלתי להעלות אחוזי שומן בצורה יותר מאסיבית כי זה הטבע של מסה - אתה לא באמת יכול לעלות נקי אין כזה דבר (גם אם יש זה נקי יחסי זה לא נקי)

פשוט צריך לעשות מסה נקייה כמה שאפשר ולאחר מכן ולבצע חיטוב.