צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-06-13, 13:12   #19
AchiliZ
חבר פעיל

חדר כושר: אולימפוס עם האלים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
אתה חושב שאתה יכול להגיע לגוף כמו שלו כי למרות שהוא טוען שהוא "טבעי" הוא לא , הוא משתמש בחומרים (שנויים במחלוקת כמו שורפי שומן אני לא אתפלא אם גם טסט או gh וכו') כדי להשאר בא.ש נמוך(ממש נמוך כמו שהוא) כל הזמן ועם אותה מאסת שריר דבר שלא כל כך אפשרי אצל מתאמן "רגיל" זאת העבודה שלו אז כמובן שהוא ייטען שאפשר להגיע לזה טבעי וייתן לאנשים את ה"תקווה" שאפשר להגיע לזה טבעי. אבל ראית פעם בדיקת דם שלו? הלכת איתו לרופא? לא... אז תפסיק להיות ילד.
ואתה תפסיק להיות מקובע לא כול אחד באחוז שומן כזה מזריק ואני בטוח שהוא לא נישאר באחוז שומן נמוך כול השנה הוא עולה גם ל10 אחוז שומן שאצלו זה נחשב "גבוהה" וברור שהוא לא מיתאמן רגיל אני בטוח שעובדים איתו מיטב המאמנים והדיאטנים ובנוסף לכול התוספים שהוא רק רוצה או צריך ובכול מינון הוא מקבל בחינם,לגבי שורפי שומן מכול סוג הם לא נחשבים תחת ההגדרה לסטרואידים(חומרים אסורים בספורט אולימפי כן) אז הוא עדיין יהיה טבעי במידה והוא לקח,אולי למעט dn* שיש הרבה שלוקחים אותו(בחול) והוא נחשב להכי חזק שיש שיכול בכיף להוריד קילו שומן ביממה אבל אידיוט מי שלוקח אותו גם ספורטאי מקצועי

נערך לאחרונה על ידי AchiliZ, 28-06-13 בשעה 13:17.
AchiliZ מנותק   הגב עם ציטוט