ציטוט:
פורסם במקור על ידי yoshi-moto
שמע אני משתדל להגיב כמה פעמים בשבוע
אבל גם השאלות שנשאלות הן של אנשים שלא עשו שיעורי בית.
יש ים מאמרים ונעוצים שכדאי לקרוא לפני שמטריחים אותנו
|
אוי כמה שאתה צודק. לאדון גיסינו, יש כל כך הרבה אפשרויות לדלות ולקבל את המידע שאתה צריך:
1. בדף הראשי יש לך הרבה מאוד מאמרים שנכתבו ונערכו ע"י תותחים (שאישית למדתי מהם המון באינספור פגישות) כמו גל, ערן, גיל והרבה מכובדים.
2. יש לך בכל פורום נעוצים, שאני מדגיש- שאלה הנושאים השכיחים ביותר שאתה יכול למצוא שם כמעט על כל שאלה ותשובה.
3. אתה יכול להריץ חיפוש מאוד פשוט בשורת החיפוש לפי מילות מפתח ואני בטוח שתמצא מה שאתה מחפש.
סך הכל רוב אלה שרק הצטרפו שואלים את אותם שאלות.
ואני חייב לתת לך גילוי נאות קטן, הרבה פעמים אני נתקל בשאלות שהתשובות עליהם כל כך ברורות ובדקה אפשר לענות עליהם, במיוחד בנושאי התזונה בו אני עושה תואר (מחילה על חוסר הצניעות), אבל עניין עקרוני אצלי הוא לא לענות ואני בטוח שגם אצל רבים אחרים, כיוון שאני בטוח שאותו אדם פשוט נכנס לפורום ומבלי לרפרף יותר מידי פשוט פותח עוד נושא מיותר שנדוש פה עשרות פעמים ("איזה גיינר לקנות?", "צריך עזרה בבניית תפריט", "צריך עזרה בתוכנית אימונים", "מה זה קריאטין?") אולי הגישה שלי דפוקה, אבל אני מצפה שמי שבאמת רוצה תשובות צריך לעבוד קצת, וזה ממש לא קשה, ולחפש קצת מאמרים, כתבות ופוסטים ישנים, לקבץ לעצמו מגוון נושאים פרקטיים לגביו ולהחליט האם הוא קיבל תשובה או לא. מי שעשה את כל זה ולא מצא תשובה, פותח נושא ולפי אופי השאלה אתה כבר רואה אם הוא בדק או לא. למה כל פעם לחזור על אותם דברים מבלי ולא לפתוח מגוון של נושאים שיעשירו קצת את הידע וייצרו פולמוסים שרק יועילו לכולם.
מצטער אם אתה חושב שזה נכתב בנימה כועסת, ממש לא. אני מקווה שנתתי לך תשובה.