ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
דהספיידר צודק, אני לא יודע באיזה דווישן הוא אבל להיות אול אמריקן בהיאבקות זה הישג אדיר הפוטבול פחות, כי בארה"ב יש מליון אוניברסיטאות וקולג'ים וכל מי שמשחק שם בקבוצת פוטבול או כדורסל, או בייסבול או רץ טראק- כולם על מלגות לא משנה אם אתה סטרינג ראשון או אפילו לא טס איתם למשחקי חוץ. אבל בעיקרון אני בטוח שהוא יותר אתלט מכולנו- בכל מקרה כמעט כל אתלט אמריקאי טוב שיעשה חיטוב וייבוש יראה מצויין בתחרויות חוף כאלו, זה באמת לא אומר כלום על הילד (חוץ מאולי שיש לו סימטריה טובה בשרירים ואסטטיקה) הוא לא מיוחד משום בחינה. הוא לא גדול מידי (לסקוב בגיל שלו למשל) הוא לא אתלט מידי (יש אתלטים פי 1000 עליו בארה"ב עם כמה שהוא מיוחד) הוא לא חזק מידי (יש כאן אגב אנשים בפורום עם יותר מהמשקלים שלו) הוא פשוט אתלט אמריקאי קצת קצת מעבר לממוצע שהחליט ללכת לתחרות פיתוח גוף וזה בקטגוריה מסויימת שבכלל לא ידעתם שהיא קיימת חוץ מזיו. אז באמת די למצוץ לו את הזין ודי להתלהב מהבחור כאילו הוא אלוהייי הפיתוח גוף, עשה הישג יפה כל הכבוד לו זה הכל
(אגב להשוואה - אני בגיל 24-5 רצתי 40 יארד ב5.10, והוא ב4:50 ואני היום 1.78 ומטביע , ככה שתבינו שהוא אמנם אתלט והכל-לפחות מבחינת העם הישראלי שאין פה ספורטאים מיוחדים ואתלטים בכלל- אבל הוא לא איזה עילוי אתלטי מיוחד בארה"ב.)
|
נו אז הוא מהיר ממך ב 60 מאיות וצעיר בחמש שנים בערך. זה הבדל משמעותי.
אבל זה באמת להציק בקטנות..האול אמריקן בהאבקות לגמרי הכי מרשים.