צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-06-13, 23:41   #7
VADIM_FT
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי djbolbol צפה בהודעה
מתאמן מתחיל יתחיל לעבוד עם תוכנית full body (חודש וחצי -חודשיים בערך)
לאחר מכן יעבור לab
ולאחר מכן נהוג לעבור לabc.
זה בעיקרון המנהג, כאשר כמובן שבעתיד היחסית רחוק שאנחנו מאוד מאומנים אפשר לשאוף לabcd מי שמעוניין ב4 אימונים בשבוע ולעבוד על קבוצת שריר פעם בשבוע.

ולגבי השאלות שלך-
ככל שנעבוד על פחות קבוצות שריר באימון זה יתן לנו יתרון ולפיכך נוכל לבצע יותר תרגילים לכל קבוצת שריר.
למשל בתוכנית ab אנחנו עובדים בערך בממוצע 2-3 תרגילים לכל קבוצת שריר, באימון abc אנחנו עובדים בממוצע 3-4 תרגילים ויותר סטים .
ובabc הקלאסי והטוב מתאמנים 5-6 פעמים בשבוע אז תחשוב כמה עבודה יש לך על השריר לעומת ab.

ואימון abcd זה אחלה אימון, אבל אם אתה לא מאומן מספיק אל תתפתה לעבור אליו, תעלה מדרגה מדרגה, כי באימון כזה אתה מבצע בערך 6-7 תרגילים לכל קבוצת שריר (6-7 תרגילים ביום הכוונה) וזה לא פשוט בכלל.

מקווה שעזרתי
ציטוט:
פורסם במקור על ידי alonl6 צפה בהודעה
אפשר להשאר בתכנית fbw "כל החיים" אם אתה מתאמן טבעי. רוב האנשים יראו תוצאות יותר טובות בfbw.

יותר תדירות של גירוי = יותר הזדמנויות של גדילה. כמובן אם אתה מתאושש ואם אתה מתקדם בצורה כלשהיא מאימון לאימון.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי yoshi-moto צפה בהודעה
כל תוכנית מורכבת מתדירות ומעצימות, יש תוכניות בעצימות נמוכה ובתדירות גבוהה כמו fbw וככל שהפיצול קיצוני התדירות יורדת והעצימות עולה.

אני לא מוצא סיבה לעשות פיצול וותר קיצוני מabc
אימון פעם בשבוע זה קצת מידי.
שוב אבל אתם לא עונים לי בעצם ... כמובן שאני מבין שהעצימות יותר בוהה והתדירות נמוכה

מה יהיה יותר אפקטיבי מי בחינת פיתוח למשל : Ab אם 9סטים לדול ו6 סטים לשריר קטן
או abc 12 סטים לדול ו 9 לקטן
או abcd אם כמות סטים פסיכית ובתדירות של פעם בשבוע ?
VADIM_FT מנותק   הגב עם ציטוט