ציטוט:
פורסם במקור על ידי the raccoon
הקטע הוא שאף אחד לא מאמין לך שאתה טבעי אז מוטיבציה אתה לא ממש נותן חח..
|
אבל יש את חבר שלך שדגם את השפיך של סיקס פאק ומצא ראיות נסיבתיות לכך שהוא טבעי.
מזהים לפי המון דברים, אקנה, ג'ינו, שינויים פיזיים מהירים, עליות או ירידות קיצוניות במשקל בפרט ובמא0ה רזה בכלל, כל מה שהוא לא לינארי או יותר נכון פתאומי ובא בניגוד למסלול חזוי (אתה אינטיליגנט מספיק כדי להבין מה הכוונה).
שוב, התוצאות יפות אין בכלל ספק ואין שאלה, אבל אחרי שראיתי במכונים מספיק אנשים שמזריקים ונראים כמו הזין שלי, מרימים כמו הזין שלי, אני בן אדם של סטטיסטיקה ואני לא נוטה להאמין לסיפורים כאלה בכ"כ קלות.
כל הmy workout works prodigies שחושבים שהם המציאו משהו ושהם הגו איזה תוכנית על שעכשיו הם בודקים על עכברי מעבדה כי הן כל כך קשות לנסיון על בני אדם תחילה, נשמע מגוחך.
חברינו מארק בל אמר פעם, כל אחד שאתה תראה בסביבות ה100 קג חטוב מאוד (הוא אפילו אמר 10-11 אחוז) תתחיל לחשוד.
אז הרי לך.
ומארק בל 20 שנה בתחום עם 19 אלף סייקלים, אז אין לי אינטרס לומר אחרת.
אני שוב אומר, בואו תשתיקו אותי עם בדיקת דם חתומה ע"י רופא ואני סותם תפה ולא מגיב פה יותר לעולם.
אני כבר מעל שנתיים מחכה לבן אדם שיעשה את זה, בינתיים אני ממשיך לכתוב פה אז אתה כבר מבין שזה לא קרה, אני גם בספק אם זה יקרה.
וכן, אני מדבר גם על קלן\אפדרין וכו', למרות שידידנו האמינים משתמשים בהרבה יותר מזה.
יאללה, תביאו תוצאות בדיקות מעבדה ותשתיקו אותי, אחרת צחי (שנאי רואה כבר שתגיב), תחסוך את הזיוני שכל שלך בבקשה.