28-05-13, 10:11
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Scylla
באתי לכתוב אוט' שאלון נראה יותר טוב מלב גם בפן תחרותי אבל כן במציאות (לפי הסרטון) מבחינת גודל המצב נראה אחרת. מה שכן, לב לדעתי מתחרה שאם הוא זכה באלוף האלופים - כנראה שהרמה בהחלט לא משהו. בזיונית היא לא, היו מתחרים לא רעים בכלל, אבל ניגרי בתחרות שאתה התחרית בנאבבא ב2010 אתה רוצה להגיד לי שהוא לא היה נראה מצחיק בקאסט של האוברול? הוא היה נראה כמו ילד שם. מה שכן בכל הנוגע לחיטוב / ייבוש, תן לאלון יום בלי מים בערך והוא נראה יותר טוב מ90% מהמתחרים המנוסים. זה כי יש לו גנטיקה של אחד לאלף.
מישהו יודע בודאות ממה אלון מתפרנס? זה מעניין אותי... לא ראיתי יותר מדי צילומים שלו וכאלה.
|
אני מתפלא עליך אופיר
בתור מישהו שעוקב ובקי בספורט הזה, אתה כותב "גנטיקה של אחד לאלף", על בחור שנראה מעולה למתאמן חובב - ואין לו שום דבר מיוחד מעבר לכך
בכלל, אתה ואחרים - אתם עושים לאלון עוול עם כל ההשוואות האלה
הוא עצמו מעולם לא התיימר להיות בודיבילדר תחרותי וגם אין לו יומרות כאלה לעתיד, אם אני מבין נכון
מה אתם מכניסים אותו לקלחת שהוא כלל לא מעוניין בה?
להגיד "הוא יותר טוב מ 90 אחוז מהמתחרים", אני אפילו לא יודע להגדיר לך עד כמה זה קשקוש עלוב
ותפסיקו כבר עם כל ה"אם" קיבינימט
אם משה כחלון היה ראש ממשלה היה טוב במדינה הזאת
כרגע יש לנו את נהנתניהו
אם ואם
אגב, בעניין "גנטיקה של אחד לאלף", זו גנטיקה של אחד לאלף:
פה אתה רואה באמת סימטריה מולדת מדהימה וכישרון יוצא דופן
תעשו כבר את ההפרדה
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|