צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-05-13, 00:52   #95
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

דני חן היקר,
זו לא פעם ראשונה שאני צופה בפוסט ומתלבט אם להגיב, הפעם החלטתי שאני אגיב..
אני חייב להתחיל עם הכתיבה, אני חייב להגיד לך (ובאמת לא כדי להעליב) זה פשוט מביך לראות את הכתיבה שלך ואת הצורה בה אתה מתבטא... אתה חייב לשנות את זה כי לא הבנתי בערך חצי מהדברים שרשמת למעט אני גדול, אני ענק, אני חטוב, אני מר ישראל, כולם על הזין.
עכשיו לגבי התחרות, אני בפורום המון שנים וראיתי המון תמונות מתחרויות, כמובן שהשיפוט שלי הוא לא שיפוט מקצועי אלא חובבני לגמרי ועוד רק מתמונות.
ראיתי המון מתחרים שטענו כי עשו להם עוול והשיפוט היה הזוי, מביך, שקרי, לא צודק, מעצבן, לא פייר, אבל מעולם לא ראית בחור (כמוך) שזורק את כל הדברים האלו לאוויר בנשימה אחת ועוד יש לו את היהירות "להמליך" את עצמו למר. ישראל על דעת עצמו...
תשמע, ראיתי את התמונות וע"פ דעתי החובבנית שסביר להניח לא מעניינת רבים, אני חושב שאכן היית מסיבי והפלג גוף עליון שלך מרשים מאוד, אבל אני מסכים עם הטענה של אנטון לגבי הייבוש והחיטוב ופלג גוף תחתון...
השופטים קיבלו החלטה שמגיע לך מקום רביעי, בין אם זה צודק או לא צודק, אתה זה שבחרת להתחרות באיגוד הזה ולקבל עליך את החלטת השופטים, תהא מה שתהא.
אם אתה לא יודע לקבל ביקורת ולקבל דירוג מאנשים עם עין מקצועית לתחום, כנראה ששום איגוד לא יתאים לך...
היהירות שלך והתגובות שבהן אתה רושם שאתה הגעת הכי מוכן ואתה הכי טוב מכולם ואתה המלך, פשוט מביכות, באמת גבר, פשוט מביכות את הקורא ואת עצמך...
אני מבין שעברת הרבה כדי להגיע בשייפ הזה לבמה..
אבל בחייאת, כל אדם פה, בין אם הוא חושב שאתה פשוט עושה מעצמך בדיחה או שבאמת הדירוג היה עוול, מסכים שיש לך פוטנציאל ושתמשיך הלאה.
אני באמת מקווה שתקרא את התגובה ותפסיק עם הפאדיחה שאתה עושה לעצמך... אני מאחל לך הצלחה ושתלמד קצת על צניעות, בלי קשר לתחום, צניעות בכלל.
denous מנותק   הגב עם ציטוט