ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
מה אתה מקשקש? זאת אחת הדיאטות היותר קשות , עצלנים הם האחרונים שיתקרבו אליה. מעבר לזה, זאת דיאטה מאוד מתונה מבחינת איבוד המשקל - יורדים באיזור החצי קילו בשבוע , גג קילו , לא יותר. זה לא הולך מהר בכלל. בדיאטה יש מינימום של 50 גרם פחמימה , אתה לא יודע בכלל על מה אתה מדבר , עדיף שתשתוק.
פותח הפוסט - אתה יכול להמשיך לרדת בדיאטה רגילה. זאת דיאטה באמת קשה ואני אומר את זה בתור אחד שעשה כל מיני תכניות קיצוניות. הייתי בה זמן לא קצר וההמלצה שלי היא שכל עוד אתה מצליח להמשיך לרדת עם תכנית רגילה אל תנסה את UD.
|
אני יודע טוב מאוד אני מדבר ואתה לא זה שתשתיק אותי , למה מי אתה בכלל חבר שלי? , תתחיל לדבר יפה אני לא מכיר אותך ואתה לא אותי , זכותי לומר מה שאני רוצה ואני גם יכול לומר בלב שלם שלייל מקדונלד הבן אדם הכי קשקשן בעולם ואנשים אהבלים כמוך מאמינים לכל פליץ ופלוץ שלו.
דבר שני זו כן דיאטה לעצלנים , אז אוי מסכן שלי הרמת סט של 12 חזרות עם 20 גרם פחמימה מה קרה הפלצת? , הקאת? , מסכן חמוד שלי , זה לא נקרא קשה , קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים.
תעשה אירובי ואל תהרוג אותך בתזונה , לא לאכול זה בכלל לא קשה , לעשות פיזית זה הרבה יותר קשה לעשות אימונים של שעתיים אירובי + משקולות ולהיות על 100-150 גרם פחמימה ביום.
אז אל תלמד אותי מה קשה ומה לא , עשיתי דברים דומים להיות על 50 גרם פחמימה ולעשות אימוני FBW זה בכלל לא קשה , מה שקשה בדיאטה הזו זה רק הקטע עם הפחמימות כל השאר זה גירבוץ אחד גדול , פעם ב4 ימים אוכל כמו חזיר מערות מצוי וזהו אני לא אומר שאין בה טעם ושהיא לא עוזרת היא עוזרת אין ספק , התאוריה שעומדת מאחוריה הגיונית אבל שוב בדעה שלי בלבד זו דיאטה ושיטה לעצלנים ולאלו שמנסים לרמות את המערכת אבל הם לא מבינים שהמערכת הרבה יותר חכמה מהם.
שיהיה לך יום טוב אני לא מתכוון להתווכח יותר אין לי כוח לכל חסידי לייל שיקפצו לי פה עכשיו , הבן אדם מפיק תאוריות והן נשארות בגדר תאוריות , אם חלקן עובדות וגם זה בספק רק על חלק מהאנשים.