ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
מה אתה מקשקש? זאת אחת הדיאטות היותר קשות , עצלנים הם האחרונים שיתקרבו אליה. מעבר לזה, זאת דיאטה מאוד מתונה מבחינת איבוד המשקל - יורדים באיזור החצי קילו בשבוע , גג קילו , לא יותר. זה לא הולך מהר בכלל. בדיאטה יש מינימום של 50 גרם פחמימה , אתה לא יודע בכלל על מה אתה מדבר , עדיף שתשתוק.
פותח הפוסט - אתה יכול להמשיך לרדת בדיאטה רגילה. זאת דיאטה באמת קשה ואני אומר את זה בתור אחד שעשה כל מיני תכניות קיצוניות. הייתי בה זמן לא קצר וההמלצה שלי היא שכל עוד אתה מצליח להמשיך לרדת עם תכנית רגילה אל תנסה את UD.
|
בעיקרון אני חושב שאני ממשיך לרדת עם התוכנית הרגילה אבל בקצב איטי להחריד. בכל מקרה במידה ואני יתחיל את התוכנית זה יהיה רק עוד כמה שבועות אז נראה עד אז.
יש לך אולי המלצות או טיפים כלשהם בקשר לתוכנית?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Homie
מה קשור? מה קשור? מה קשור?
עלק עצלנים, תעמוד בשבוע אחד של סייקל כזה.
מניסיון אישי, ממליץ בחום ואהבה, כמובן עם התוספים המומלצים (אין צורך לפרט)
אני מתחיל בעצמי ביוני 8-9 שבועות רצופים UD2 (כי לצערי הרב בשבוע ה3 אני טס ל4 ימים
וזה משהו שכל כך כל כך שווה עוד שבוע של סבל. )
אני אפתח לוג עם עדכוני משקל וכל השטויות.
|
אוקיי. יש לך אולי המלצות או טיפים בקשר לתוכנית/תוספים שאתה השתמשת/עזרו לך?
וגם שלחתי לך הודעה בסמנג'ר.. מקווה שלא מפריע לך

תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
מישהו פה אמר את הדבר הכי נכון.....
השורה התחתונה היא שאם אתה לא חי באיזה כפר נידח חיים פסטורלים.... לעשות ג'אגלינג בין עבודה, לימודים, חיי חברה ואימונים כשאתה על Ud, זה מאוד קשה.
אני גם ככה היום חייב איזה שש שבע שעות שינה (שזה המון יחסית לפעם, שהייתי ישן שלוש בלילה....) וכל היום מנומנם, בגלל אימונים, עבודה, כמות חלבון מעייפת משו ומעט פחמימות.
ואיגורק.... אם היית בג'ירף, אז בטוח היית מכיר אותי.... אני תמיד עושה הרבה רעש, בדר"כ צוחק עם המדריכים ויש לי חברה ג'ינג'ית שמביאה לי עצבים כל פעם שהיא באה להתאמן איתי. אם אתה משם, אתה בטוח מכיר אותי.
|
זה באמת הדבר העיקרי שמדאיג אותי. אני פחות מודאג מהאימונים/תזונה ויותר מעיניין העייפות. במידה ואני באמת אראה שזה מוגזם אז נפסיק עם התוכנית.
מה בנוגע לאנשים שעשו כבר סייקל של התוכנית (m0she, Homie) איך היה לכם במחינתם עייפות כללית ביום יום?