צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-04-13, 14:06   #11
ta31
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yoshi-moto צפה בהודעה
אני לא מתייחס כרגע לכמות הסטים כי אני לא יודע אם מדובר בab או fbw.. ולגבי טווח החזרות, זה לא באמת משנה. שניהם סבבה. זה נטו בחירה שלך, אני הייתי עושה 8-12 פשוט, בלי קיבעון למספר מסויים, ואם סט שלישי בא לי באותו יום לטחון את עצמי אז נרד גם ל6, זה לא עשרת הדיברות, אתה לא חייב לעשות בול 8 כי רשום. שוב- תגוון ותשחק עם זה.

וידיים הייתי עושה את זה 8-15, שגם פה- תגוון.
אימון אחד טווחים ארוכים, אימון אחריו תעלה משקל ותעה 3x8, אחר כך תעשה פירמידה, סט ראשון משקל מטורף עם 6, סט שני פחות משקל 8 חזרות סט שלישי פחות משקל 10 חזרות, סתם לדוגמא.

חשוב לי שתבין את הראש שזה לא מדע מדוייק, אתה צריך "לתקוף" את השריר מכל כיוון, שיקבל את כל סוגי הגירויים, וכן במקביל תשמור על שגרה מסויימת שכל אימון יהיה מורכב מאותם תרגילים, אותו כמות סטים לכל שריר, שלא יהיה שכונה, אני לא אומר שתגיע למכון וכל פעם תאלתר תרגילים חדשים כדי לגוון. הבסיס צריך להיות קבוע, ובטווחי חזרות אתה יכול לשחק בהתאם למצב רוח וההרגשה הכללית.
נראלי הבנתי ת'ראש שלך..

היום לדוגמא אני דיי עייף וחלש אז כאילו לעשות 8-15
ואם פתאום מתחשק לי אז 6
ואימום הבא לעבוד חזק כאילו לפי איך שבאלי..
העיקר שאני הולך ומתאמן.. זה הראש?

עריכה: סתם נגיד עשיתי תרגיל 8-12 פתאום יש תרגיל שאני אוהב לעבוד בו חזק אז לעבוד חזק..?
הבעיה שאם יצא שאני מתאמן על חלק טווח גבוה וחלק טווח נמוך יש מצב שהגוף לא יהיה אופרציונלי?
כאילו יד גדולה חזה קטן וכו'..

אבל בעיקרון כדאי לעבוד כבד (טווח חזרות נמוך) יותר מטווח חזרות גבוהות או שזה באמת לא משנה והעיקר תגוון פעם ככה פעם ככה וזהו.

נערך לאחרונה על ידי ta31, 21-04-13 בשעה 14:13.
ta31 מנותק   הגב עם ציטוט