צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-04-13, 15:47   #5
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס

אני יענה בסדר הפוך, מכונת כפיפה להאמסטירנג זאת מכונה שמעוצבת לעבוד בשכיבה על כפיפית הרגליים לכיוון הגב ועבודה על השריר האחורי ברגל העליונה שלך [האמסטרינג]
אתה עובד מלא קוואדרספס [השריר הקידמי של הרגל העליונה] ברגליים [סקוואט, לחיצה ומכרעים זה קוואדרספס ברובו, אז עדיף שאחד מהם יהפוך להאמסטרינג מלא וככה כל הרגל תגדל ותייצר יותר גירוי לגדילה כללית]

התכוונתי שתעשה את תוכנית : a חזה גב כתפיים b רגליים יד קדמית יד אחורית : עם השינוים שהבאתי לך, התרגילים שנתתי לך יותר מורכבים וזה יגרום לגוף לרצות לגדול יותר.

כמו שראית יש גם חשיבות לסדר התרגילים, בכדי למצות כמה שיותר את השרירים. כמו ביד קידמית ובאחורית.

בקשר למספר חזרות.
אישית, אני ממליץ בכל תקופה שילוב.
בתרגילים מורכבים כמו : מתח, לחיצת חזה, סקוואט, דד ליפט, לחיצת כתפיים ובכלליות תרגילים ראשונים לכל שריר באימון, עדיף להתחיל כבד מאוד ובמספר חזרות יחסית נמוך 7-9 [כמובן אחרי חימום של חזרות רבות במשקל נמוך מאוד בצורה מהירה בכל סט ראשון בתרגילים ראשוניים באימון לכל שריר- החימום הכי טוב בעיניי] , בתרגילים שהם תרגילי עזר שכאלה נגיד לחיצת חזה בשיפוע כזה או אחר, חתירות לסוגיהן ותרגילי ביניים לכתפיים ולרגליים הייתי עושה 10-12 [עם נטייה ל12] חזרות.
ובתרגילי סיום של כל שריר 15 חזרות כדי למצות אותו.

סתם לדוגמא בחזה בקרוס לתת 15 חזרות.
בפול אובר עם משקולת לתת 15 חזרות.
וכו'

יש חשיבות למספר חזרות ולקצב שבו הן מבוצעות מכל מיני סיבות אבל העיקרית שבהן היא ההשפעה הישירה לגדילה שלך, לכל טווח חזרות יש השפעה שונה על הגדילה והדרך הכי טובה היא לשלב כדי להגיע למקסימום תוצאות...

פעם בחודש אתה לוקח שבוע שבו את את התרגילים הגדולים אתה מבצע במספר חזרות גדול 15 ואת הקטנים במספר חזרות קטן וכבד 8. זה ייתן לך בום של גיוון לשרירים.

בהצלחה.

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."

נערך לאחרונה על ידי gorneo1, 11-04-13 בשעה 15:52.
gorneo1 מנותק   הגב עם ציטוט