התוכנית השנייה.
א כי בראושנה יש יותר מידי סטים ותרגילים.
ב כי התוכנית השנייה מחולקת יותר נכון, חזה וגב משתלבים טוב ביחד באימונים בעוד שחזה ורגליים יהיו יותר קשים לשילוב.
ג כי אתה במאסה, והגוף צריך מנוחה כללית לחלקים מסויימים, כמו חלק עליון יום חלק תחתון יום. היה יותר טוב אם היית עושה חזה גב כתפיים, מת יום אחד במנוחה, ואז רגליים יד אחורית יד קידמית, שוב יום מנוחה, ואז שוב את הרוטינה, יום a יום מנוחה יום b יום מנוחה יום a יום מנוחה יום b יום מנוחה וכן הלאה..... אם תאכל המון ותישן טוב אתה תגדל מזה מאוד מהר.
בלי קשר הייתי משנה תרגילים.
גב: מתח חופשי, חתירה רחבה בבנט רווו [ חתירה עם מוט בעמידה שאתה מתכופף] , ופול עובר צר עם משקולת חופשית.
חזה: תלוי בך אבל לחיצת חזה בשיפוע אתה מתכוון חיובי כן? יענו חזה עליון, תעשה את זה ליפני הפרפר בקרוס ל3 סטים ואז פרפר בקרוס ל2 סטים עם חזרות גבוהות [15] כדי לגמור את השריר.
ביד הקידמית הייתי מתחיל עם הפטישים קודם, זאת תנוחה יותר טיבעית ליד ואתה מרים שם בטבעי יותר משקל, עדיף לנצל את זה בתור התחלה, ואז למצות עם מוט.
רגליים תוסיף תרגיל אחרון לתאומים, ואם ש לך מכונה של כפיפה [להאמסטרינג] אז זה עדיף ממכרעים בסוף.
בכתפיים הייתי מוותר לגמרי על חתירה בעמידה, זה תרגיל לא כל כך בריא לכתף, תעשה הנפות [הרחקות] לצדדים וזה ייתן הרבה יותר, ותוסיף תרגיל אחד בסופר סט עם הכתף הקידמית לכתף אחורית, נגיד הנפות לצדדים בשכיבה.
יד אחורית בסדר, אבל תוסיף איזה תרגיל באמת כבד שם, לחיצה צרה יכולה להיות מעולה, כל עוד היא מבוצעת נכון, אתה עובד עם הרבה יותר משקל שם מתרגילים אחרים ליד האחורית ואז תשלים עם הפשיטת מרפקים או לחיצה צרפתית מה שנוח לך....
בהצלחה.