צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-02-13, 08:41   #19
Homie
השמן מהקרוספיט

כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
שלח הודעה דרך ICQ אל Homie שלח הודעה דרך MSN אל Homie

ציטוט:
פורסם במקור על ידי guild11 צפה בהודעה
תאמת שלא, לא חשבתי בכלל על ״סוס מטורף״ ולא נעבלתי פשוט כשאתה מתאמן ורואה שיש שינוי ואז שואל שאלה ואומרים לך ״אין מה לחטב״ בזלזול כאילו התחלתי להתאמן אתמול זה די מעצבן.
ומי אמר שאני צריך להיות בגודל של ארון בשביל לעשות חיטוב ?
אם תקרא שוב ותפנים תבין ששאלתי בגלל שאולי עליתי יותר מדי שומן ולא בגלל שיש הרבה מסת שריר.
בוא תסביר לי במה יעזור לי אירובי...? אני גם ככה אומר שקשה לי לעלות והוא אומר לי לעשות אירובי.
ואם כל הכבוד זה שיש לכם ניסיון וחתימה של ״מדריך״ לא נותן את הזכות לבוא ולזלזל באנשים שחדשים בפיתוח גוף אז בבקשה תסתום אתה

יש לך בעיות ביטחון עצמי חמורות ביותר, אם אתה חושב שלהגיד לך את האמת בשום נימה של צחוק
בשימוש תקין לחלוטין של מילים ללא הכנסה של כל מילת גנאי זה לזלזל, אז כדי שתלמד מחדש את השפה העברית.

בעיקרון, התחלת להתאמן אתמול בערך, אתה לא מכיר לא את הגוף שלך ולא את ההשפעות של שינויים באימונים / תזונה על הגוף שלך, ובטח שלא מדדים סובייקטיבים של עצימות לעומת נפח,
בגלל זה אתה צריך להישאר במאסה ולגדול להמשיך להתחזק כדי שתוכל לפתח את ה"רגישות" הזאת,
בנוסף, שוב, אתה לא גדול בכלל, ולא שמן בכלל, ככה ששחור על גבי לבן, אין לך מה לחטב, זה לא כזה מסובך להבין את זה ולא מבין איך ניפחת את זה ליותר ממה שזה.

בקשר לאירובי, אירובי תורם להתאוששות מהאימונים הן מבחינה עצבית והן מבחינת השריר עצמו
ברמת הסרקומר, בנוסף יש האצה של חילוף החומרים מה שמן הסתם עוזר עוד יותר להתאוששות
בנוסף יש את עניין ניוד הקלוריות למטרות שומן, מה שיעזור לך להמשיך עם המאסה יותר זמן
בלי לפחד משתיהיה שמן מדי, בקיצור ילד, תתחיל יותר לשאול ופחות להתפרץ ולכעוס, במיוחד כלפי
אנשים שאתה לא מכיר, שחלקם הם האנשים שיחלקו איתך כמה שיותר ידע ויעזרו לך כמה שיותר,
הרבה יותר מחלק מאנשי המקצוע שמקבלים כסף בשביל זה.
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat

מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט

הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :

http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243

Homie מנותק   הגב עם ציטוט