1. האם מומלץ לבצע אך ורק מתיחות דינמיות לפני האימון? ולגבי חימום, האם מספיק 5 דקות הליכה בהליכון?
500 מטר ריצה / חתירה / 200 קפיצות בחבל (תגוון עם זה, יעשה לך טוב)
סיבובי ידיים קדימה אחורה, סיבובי אגן, בעיקרון תלוי בגמישות אתה יכול להוסיף פרפר, couch stretch, ומתיחה להאמסטרינג (בכוונה רשמתי באנגלית שתחפש פשוט ביוטיוב)
2. איך אני יודע שהמשקל שאני מתאמן עליו הוא הנכון? (נגיד בחזה אני יכול לעשות 3*10 עם 45 ק"ג אבל תרגיל אחרי יהיה לי קשה לבצע אותו אפילו עם משקל נמוך יחסית..)
אין משקל נכון, זה דבר סובייקטיבי, אתה אמור להתחיל עם משקל יחסית קל באימון הראשון של התוכנית,
מבחינתי תוריד 10 קילו מכל התרגילים, ותעלה כל אימון 2.5-5 קילו למשקלל הכולל באותו התרגיל כל אימון במידה
והצלחת את הסטים X חזרות, כמובן שדגש על טכניקה וטווחי חזרות מלאים.
3. לגבי אימון בטן, אני עושה 3-4 תרגילים שונים באימון. האם נכון לעשות ככה או לעשות 3-4 סטים של תרגיל אחד וזה מספיק? או בכלל צריך להתאמן אחרת?
אין לך צורך, הבטן עובדת מספיק סטטי בכל התרגילים, בגלל זה מספיק 1-2 תרגילים "אקטיבים".
4. כל כמה זמן עולים במשקלי האימון, כלומר איך אני יודע שאני מוכן כדי להוסיף משקל לתרגיל (או האם בכלל זה הולך לפי זמן..?)?
סעיף 2.
5. כתבת בסוף "כשתתחיל להתקע עם סקוואט ובנץ ". מזה אומר בדיוק ואיך אני יודע שנתקעתי?
נתקעת כשלא הצלחת לסיים את כל הסטים X חזרות.
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט

הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :
http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243
|