צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-02-13, 12:03   #3
MrT
חבר פעיל

1. לגבי התוסף החלבון, אני לא מכיר אותו אבל אני בטוח שיש פה חבר'ה שמכירים אותו ויכולים לתת לך המלצות, אם לא יענו לך אתה יכול לחפש את התוסף פה באתר, למטה יש תגובות של אנשים. תאכלס בנינו, מה זה משנה ? החלטת כבר, קנית כבר את המוצר.
2. תחשוב על תוסף חלבון כאוכל לכל דבר, כלומר התוסף אמור לסייע לך להגיע למכסת החלבונים היומיומיים שלך. אני מניח שאם אתה בתקופת מסה, היום שלך כולל בערך (פלוס מינוס) 5 ארוחות בהפרשים שבין שעתים לשלוש. סתם לדוגמא: אם אתה אוכל ארוחה ב 14:00 והארוחה הבאה שלך לצורך העניין ב 18:00 זה יהיה מצוין אם תיקח את החלבון ב 16:00, בשיטה הזאת אתה למעשה לאורך כל היום נותן לגוף חלבונים (מסה זה הרבה מעבר לרק חלבונים, כנס לאתר ותקרא את המאמר "המדריך לעליה במסה", מפורט שם הרבה יותר מההסבר שנתתי לך).
3. לגבי כמויות תסתכל על גב האריזה אני בטוח שיש שם הוראות שמציינות כמה סקופים (כף הגשה) זאת מנה אחת (מנה לצורך העניין כולל x גרם חלבונים y גרם פחמימות וכן הלאה וכן הלאה).
4. אם קיבלת שקית קטנה של קריאטין אני יוצא מתוך נקודת הנחה שקיבלת דוגמית אז מנת הקריאטין שקיבלת לא תהיה כל כך אפקטיבית. קריאטין מצוין גם לתקופת המסה וגם לתקופת החיטוב. קריאטין למעשה אמור לסייע לך להפיק יותר כוח בפעילויות שדורשות עצימות גבוה, לקצר את זמני ההתאוששות שלך ועוד. בשביל שהקריאטין יהיה אפקטיבי צריך לעשות תקופת העמסה בין 5-7 ימים, (או) אם לא עושים תקופת העמסה ההשפעה של הקריאטין תהיה אפקטיבית רק אחרי בערך בין שבועים לשלושה (כי רק אחרי שבועים שלושה הגוף נהיה רווי בקריאטין). לגבי אופן השימוש אני לא אפרט כרגע עד שתרשום כמה גרם השקית הזאת מכילה ותכתוב גם איזו חברה זאת.
5. הקפיץ שקיבלת (אם אני לא טועה) אמור לגרום לערבוב טוב יותר של האבקה בזמן שאתה משקשק את השייקר.

מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט)
MrT מנותק   הגב עם ציטוט