צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-01-13, 19:33   #8
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1 צפה בהודעה
על סמך מה ולמה אתה אומר שאין דבר כזה???

ניחוש צריך להיות ניחוש מוסכל או לא להיות בכלל....
קרא מאמרים ותלמד לפני שאתה עונה.!!

כן, יש כזה דבר, בטווח זמן של 15 עד 45 דקות מסיום האימון החילוף חומרים שלך וזרימת הדם שלך לרקמות שפצעת באימון הם ברמה הכי גבוהה במשך היום, יש לך הזדמנות בזמן הזה להכניס חומרים שהגוף צריך בזמן הזה בצורה הכי טובה שיש, הגוף צריך פחמימות פשוטות [נמדד לפי משקל גוף, סוכר ענבים או סוכר של פירות מעולה למטרה הזאת כי הוא מגיע למחזור הדם מאוד מהר והוא גלוקוזה כמעט ונקייה] וחלבון שמתעכל מהר, חלבון מי גבינה מאבקות חלבון מעולה למטרה הזאת וכמוהו גם סתם לאכול מוצרי חלב קלים, לשתות חלב או לאכול גבינה לבנה או קוטג'...
בפועל אבקות חלבון עם סוכר ענבים או גיינר נותנים את המענה הכי טוב לגוף בזמן הזה...

בהצלחה.
אחי אני לא יודע אם אתה רציני או צוחק אבל אני יענה לבחור רק שלא יצטרך לסבול מפיתה עם טונה אחרי אימון כמו מניאק.ואני גם יתקיל אותך במשהו.אתה אומר בטווח של 15 עד 45 דקות מסיום האימון?אז אם עכשיו אני עובד חזה ואחרי זה עובר ליד קדמית,מה קורה עם הזמן הזה מאז שהפסקתי לעבוד על החזה? ובכלל מהעיכול של המזון עד שהגוף מקבל מה שהוא צריך?אני לא רוצה לזלזל אבל כל מה שאמרת זה דברים שלפני כמה שנים ידעתי כבר שזה לא נכון.פעם עוד היה אפשר להאמין בזה אבל היום כל מי שאומר את זה הוא ליצן ברמות.אני הגעתי לרמות מטורפות בפיתוח גוף וטבעי ואני לא נוגע באוכל בין שעה לשעה וחצי אחרי אימון לא יכול לאכול אין לי תאבון.אפשר להגיע לתוצאות ככה או ככה,תאכל ישר אחרי אימון או תאכל שעתיים אחרי אימון,התוצאות יהיו שוות.לפותח הפוסט,תאכל איך שבא לך העיקר שתכניס מה שצריך במהלך היום לא משנה מתי, תהנה מזה אתה לא צריך להיות תלוי ב"חלון הזדמנויות" וכל החרא הזה ולסבול.ועוד מטונה שלא עוברת בגרון חחח.
ladybug מנותק   הגב עם ציטוט