ציטוט:
פורסם במקור על ידי homie
יש לו 10 חודשים!!!
אם אתה חושב שאין קשר בין קרוספיט לבין כושר קרבי צבאי אז אתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל וניתן להפסיק את הדיון.
בקשר לשירות הצבאי שלי אתה יכול לבוא אליי למצוץ לי את הביצים חתיכת אפס היה לי גידול בראש מגיל 5 ודחו לי גם את הגיוס בגלל כמה ניתוחים, עברתי מעל ל15 ניתוחים ויכולתי לא להתגייס בכלל והתגייסתי ושירתתי 3 שנים בתפקיד יחסית משמעותי אומנם בעורף אבל תיהיה בטוח שאת שלי עשיתי.
|
רות...קבל התנצלות בכנות באמת..
אבל עם כול הכבוד לתת לאדם להיתאמן בספורט שצריך שיהיו לידו מדריכים כי אני קצת מכיר את הספורט והוא לא כזה פשוט כמו לבנות תוכנית אימונים של ריצות וכוח משקל גוף פלוס כול מיני פעילויות כאלה ואחרות שרק בשירות קרבי ניתן ללמוד.
אפשר להיתווכח עד מחר אבל אני אומר את זה בתור אדם עם ידע בכול מה שקשור לנושא הכושר קרבי ושירות לא פשוט עם הרבה אתגרים פיזיים וכאחד שהיה בהרצאות/שיחות לאיך מיתכוננים למשהו לא פשוט מבחינת כושר וגם כאחד שעוסק היום בפיתוח גוף(הרמת מישקולות) בצורה שהיא די רצינית לחובבן אני יכול להעיד לך שאימונים עם חבר'ה רציניים שמגיעים ל50-60 ק"מ ריצה בשבוע בנוסף לשחיה ופקלים משקל גוף נותנים הרבה יותר מסתם לקפוץ על איזה סטנד לעשות 20 מתח ואחרי זה ריצה של 500 מטר....אני עוד פעם מיתנצל ולגבי האפס תשמור את ההערות האלה למקום אחר אני די חברותי ומשעשע אין לי בעיה עם אפחד אבל כשאני מדבר ברצינות דברים כאלה לא במקום....