ציטוט:
פורסם במקור על ידי homie
אני קופץ כי אני מדבר מידע וניסיון ואתה מדבר מניסיון מינורי לחלוטין ולא על שום ידע כולל.
חד משמעית בן אדם שהתאמן באימוני כוח ובמקביל יעשה אימוני סבולת יהיה יותר טוב ופיזית יצליח יותר
מאשר אדם שרק עושה סבולת, זה לא כזה מסובך, ברגע שאתה חזק יותר קל לך יותר להניע את עצמך ולהזיז
את עצמך, הקטע גם שאתם לא קוראים בכלל עד הסוף את מה שאני רושם, תיכנסו אולי לאתר שהבאתי לו
ותראו איזה תרגילים יש שם.
|
לטווח ארוך אולי אתה צודק אבל בזמן שנותר לו אין לו מה להיתעסק בכול מה שקשור להרמת משקולות.
אמרתי את זה כבר ואני אומר עוד פעם אין שום קשר להרמת מישקולות או כול מיני קפיצות של קרוספיט בין כושר קרבי צבאי זה לא אותו דבר זה אפילו לא עובד על אותו עיקרון ולכן האימונים צריכים להיות בהתאם יותר לכיוון של כישלון עצמי לאחר מאמץ אדיר ולאורך זמן, מלחכות 5 דקות ולתת עוד איזה פוש בקטנה בדד ליפט.
בכול מקרה לפי שאני זוכר אתה מר בחור הניסיון היחיד שיש לך בצבא זה להביא ארוחות מ10 בבוקר עד אחר הצהריים אז את העצות שלך לגבי הכנה של חבר'ה רציניים למיונים תישמור לעצמך....(אם הזכרון שלי מטעה קבל היתנצלות מראש,למרות שאני כימאת בטוח במה שאני אומר על סמך פוסטים שלך לפני כמה שנים)