ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1
"הסיבה שעושים חימום מתאים בכל תרגיל בין היתר היא בגלל זה, אתה לא נשכב על ספסל, מפמפם סט של 60 וישר סט של 100, עושים 3-5 סטים של חימום עם עליה הדרגתית במשקל, כמו כל תרגיל מורכב
חימום לא אמור להיות שונה מאוד לאף אחד, אולי בסט אחד ובקפיצות שונות, בכל מקרה בגלל שהמשקלים בבנץ' לא גבוהים(100-120) אולי יש לך פחות חימום
נסכים שאין סיבה שאני אעשה עכשיו דדליפט 220 אחרי שעשיתי סט אחד של 100 ו3 חזרות של 160, זה לא מספיק... צריך לפחות 4 סטים
ציטוט:
פורסם במקור על ידי saharkazes
גב ורגליים הם שני השרירים הכי גדולים בגוף, לעבוד עליהם באותו יום (שבעיקרון הם צריכים לקבל יותר גירוי) בעצימות גבוהה זה בלתי אפשרי כמעט, תנסה לעשות סקוואט אחרי דדליפט, דדליפט אחרי סקוואט (דרך אגב אני לא מחשיב דדליפט כתרגיל גב) או אימון גב אחרי אימון רגליים, אימון רגליים אחרי אימון גב. לא מסתדר אלא אם כן אתה עובד כמו נקבה.
|
דדליפט הוא תרגיל גב...

SHUT UP AND SQUAT

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done
Mark rippetoe on Bill Starr