צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-03-07, 13:51   #67
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Recoba
איזה תקשורת עומרי?!?!

אני ראיתי סרטונים של הגולם הזה שבהם הוא אורמ במפורש שצריך להרוג את כל האשכנזים (תקרא את ההודעה הקודמת שלי קצת יותר למעלה).

חוץ מהסרטונים בחיים לא שמעתי על האידיוט הזה, אני לא צריך לנחש למה הוא מתכוון כשהוא אומר שצריך להרגו את האשכנזים. הוא רוצה להגיד שצריך להרוג את כל השמאלנים? שיגיד ככה, שלא יזיין ת'שכל.
אני באמת לא מבין למה אני מבזבז את הזמן שלי כאן, היכולת הבנה של אנשים כאן היא מוגבלת, אולי אני לא צריך לנסות לדבר על פוליטקה בפורום פיתוח גוף כאן הטעות שלי, הקהל יעד.
בכל אופן אם כבר התחלתי אני אנסה לעזור לך להבין מה שאתה לא מבין.

"מה הקשר לתקשורת" שאלת. הקשר הוא שאנחנו, הציבור הישראלי, שופטים אנשים לפי דיבורים ולא לפי מעשים. מספיק שישדרו לך משפט שהוצא מהקשרו שאיזה פוליטקאי אמר, וישר חרצו לו את הדין. למדנו לשפוט אנשים לפי מה שהם אומרים, שאנחנו בוחרים ראש ממשלה אנחנו לא בודקים מה הוא עשה למדינה ואת ההיסטוריה שלו, אנחנו שטחיים כל כך שאנחנו רק בוחרים לשמוע מה הוא אומר, ואמירות חברי הטוב, הם רק אמירות. ואחרי זה אנחנו מתפלאים למה הפוליטקאים לא באמת עושים מה שהם אומרים!
אותו דבר עם חיים בן פסח, כמה יהודים אתה מכיר שעומדים ככה על הזכויות ועל הכבוד של יהודים אחרים? הוא הלך לכלא בגלל שהוא הקריב את החיים שלו למען יהודי ברית המועצות והשלטון הקומוניסטי. ובכל אופן אתה בוחר לשפוט אותו על משפט ולא על מעשים. מה שחשוב זה מעשים. בן אדם יכול להגיד את הדברים הכי טובים על יהודים ולרצוח אותם. אז מה הוא? רוצח או חבר של היהודים? לפי ההיגיון שלך הוא חבר של היהודים. מצד שני בן אדם אחר יכול פעם אחת להגיד משהו שאגב הכוונה שלו כמו שהסברתי לא היתה מובנת, ומצד שני לעשות כל החיים שלו מלחמה למען היהודים, מלחמה אמיתית עם נשק חם ולא סתם שטויות של פוליטקאים, ואתה תגיד שהוא אנטי יהודי או אנטי אשכנזי, למרות שהמעשים שלו מראים שהוא בכלל הקריב את החיים שלו למען האשנכזים.
בזה סיימתי את העניין, לכל אחד נישאר רק לבדוק את העבודות ולהפעיל את השכל שלו, בזבזתי עכשיו שעתיים כאן אבל מקווה שזה השתלם איכשהו.
עצה שלי, תבדקו את העבודות מאחורי אימרות שפוליטקאים אומרים.
המשך יום נעים!