למה איך יכול להיות? איפה כתוב שאני צריך לעלות...אם יש משהו שאני לא סובל זה תמונות שלי שמתרוצצות ללא השגחה ברחבי האינטרנט...אני יודע שאני אמצה את עצמי באתר הכרויות מפורסם מחפש גבר לסטוץ
בכל אופן התכוונתי לעלות כשאני אסיים מסה...התחזית שלי לסיום המסה היתה בערך עכשיו (פברואר-מרץ) משהו כמו 85 קילו על מטר 80 (משקל התחלתי 50 קילו בדיוק, גם מטר ו80)
הכל השתבש שבחודש 11 שנה שעברה חטפתי דלקת ריאות, ולאחריה סינוסיטיס חריפה שנמשכת עד עכשיו ואני מטופל כבר חודשים באנטיביוטיקה חזקה וזריקות סטרואידים אחת לחודש (קורטיזון)
איבתי לגמרי את חוש הריח ואני אצטרך לעבור ניתוח עדין אין לי תאריך
אז מה שקרה שהגעתי בערך ל76 קילו באותה תקופה...ואז בא הבאלגן ומאז ירדתי אפילו במשקל במספר קילוגרמים....בקיצור אני עדין מתאושש ולא 100% אני משתדל לחזור לאט לאט למסה אבל קשה לי ולא הצלחתי אפילו עדין להחזיר את הקילוגרמים שאיבדתי.
עכשיו זה קצת בעיה בישבילי כי אוטוטו קיץ וים, ואני כמעט כל שבת בים, ואני לא עולה נקי...אני לא רוצה לשבת על החוף ושיגידו לי "זה נקרא שאתה מתאמן יש שמן"

...
לסיכום של עיניין המסה הרצינית נדחתה עד להודעה חדשה...וכך גם התמונות, אבל כשהכל יסתיים יהיה תמונות של התחלה 50 קילו על מטר 80!!,, סוף מסה,,וסוף חיטוב.
יש למה לחכות...אבל מתי זה יהיה לצערי אני לא יודע, קצת סבלנות.
סופ"ש טוב אחי.