15-03-07, 13:41
|
|
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אבל השמאל הקיצוני, המשש קיצוני, הוא תמיד רק אשנכזי. והנקודה היא שהוא אשכנזי מהסיבה שככה אשכנזים מתנהגים לצערי בחול, זאת הסיבה שפשיזם זה תמיד נגד יהודים, כי הם מנסים לעשות בדיוק אותו דבר כמו השמאל הקיצוני בארץ, ועל זה תמיד ישנאו אותנו. כמו שאנחנו מרגישים שהשמאל הקיצוני הורס את המדינה תאר לך מה מרגישים בחול שהם בכלל עושים את זה במדינות לא שלהם! מדינות של גויים.
דבר שני הכוונה שלי היא לא לגבי חברי הכנסת שהם אשכנזים, הרי מי שנותן להם מנדטים זה הציבור, ורוב הקולות של הימין זה ספרדים, זה ידוע.
בקשר לחיים הוא הקריב את החיים שלו בלהפציץ את הסובייטים,למען יהודי ברית המועצות, זאת מטרה קדושה מבחינתי.
ואגב אתה שונא כמוני חרדים,ואתה צריך לדעת שחיים בן פסח והארגון שונאים את ש"ס ואת החרדים יותר ממני וממך, הם שונאים בדם את אריה דרעי עובדייה יוסף וכל האוכלי חינם שלא מגנים על המדינה ורק לומדים תורה כל היום, הם נגד כל זה. הם בעד יהודים שנלחמים בשביל עצמם.
אני גם לא נחשב "כהניסט" אבל אני מבין את רוב הדברים כי הם מדברים אלי.
|
זה לא נכון עדיין, יש לך סקרים שמוכיחים שהאשכנזם תמיד מצביעים שמאל והימין נגד??? תראה האשכנזים תמיד מתבלטים בחברה, שים לב שרוב הקצינים בדרגות הגבוהות הם אשכנזים (כמעט כל רמטכ"ל שהיה לנו) האשכנזים בדרך כלל בפוליטיקה והם אלה שבונים את כלכלת העולם, ככה שלקרוא לשואה לאשכנזים, ולא משנה אם הוא התכוון לליברלים שמאלנים ימינים משת"פים וכו' הוא שרוף מבחינתי
|
|
|