צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-12-12, 17:11   #12
Avivlevi
חבר פעיל

קודם כל, אל תבוא בגישה של "אני פתאום מרגיש קל יותר" - זה לא עובד. אתה צריך להישקל כל שבוע ולראות התקדמות מבוססת ע"פ מספרים (כרגע המשקל זה החבר הכי טוב שלך, כשתגיע לרמה שאתה כבר לא שמן, אז תסתכל על היקפים, כרגע רק משקל).
אני הייתי 104 קילו על 1.78 והייתי מאוד שמן, אתה 2 סנטימטר מעלי ו30 קילו יותר, זה כבר לא שמן, זה כבר מחלה.
אתה צריך להבין שאתה במצב מאוד גרוע, ולא בקטע של 'קצת קשה ללכת' אלא בקטע של מחרתיים אתה יכול למות בגלל זה.

עכשיו תראה מה עושים, אני התחלתי מריצות ארוכות אבל אני מבין שאתה לא מסוגל גם לעשות הליכות ארוכות, אז כרגע תנסה ללכת כל יום בסביבות הרבע שעה. אם זה יותר מידי ואתה מרגיש כאבים (ותבדיל כאב של שריר לבין כאב של עצם) אתה עוצר מיד.

עדיפות ראשונה - להוריד את כל המשקל העודף הזה, ויש לך לפחות 50 קילו להוריד אם לא יותר.
אתה טוב באנגלית אני משער (ישיבה על מחשב עוזר בקטע הזה חח) אז תוריד אפליקציה לאייפון שתעזור לך לספור קלוריות, אני השתמשתי בMyNetDiary - אתה מזין לה את הנתונים שלך, את היעד שלך והיא קובעת לך כמה קלוריות אתה צריך לאכול. אתה רושם באפליקציה מה אכלת והיא מחשבת כמה קלוריות זה, אפליקציה מעולה.

משם תמשיך בהליכות ותנסה לכוון להליכות של שעה. עברת את ההליכות של השעה כבר? תנסה להתחיל לרוץ כמה שאתה יכול.
אירובי, אירובי ושוב אירובי, חשוב נורא, אין דרך אחרת!

עכשיו אתה צריך להבין משהו אחד - לא משנה כמה תרוץ ולא משנה כמה תתאמן, אם הדיאטה שלך, התזונה שלך, תהיה לקויה - אתה לא תוריד במשקל!

ועוד משהו אחרון - אין כזה דבר "חילוף חומרים איטי" ולהיות פאקינג 134 קילו על 1.80! אין כזה דבר!
תוציא את עצמך מהסרט הזה שזה אשמת הגוף שלך, זה אשמתך ורק אשמתך - ברגע שתבין את זה אתה תוכל לשפר את עצמך ולהתחיל לרזות, בלי תירוצים.
Avivlevi מנותק   הגב עם ציטוט