ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
|
אני לא מאמין זה בדיוק מה שאמרתי לדוד שלי לפני כמה ימים! איך זה יכול להיות שכל השמאלנים ,השאלנים הקיצוניים, כל הארגונים לזכויות אדם שעושים את המוות לחיילים , איך זה יכול להיות שכולם 100 אחוז אשכנזים!!!
נשבע לך שבמילים האלה אמרתי את זה. אני עוד חשבתי על זה לפני שראיתי את הוידיאו ששמת, זה נכון מאוד.
דבר שני, כמו שחשבתי לפי ההתחלה, הבעיה שלו זה עם האשכנזים שמרכיבים את השמאל הקיצוני,והליברליזם האשכנזי, שאגב זה אותם יהודים אשכנזים שעושים אותו דבר באירופה. היהודים בגולה הם שמאלנים קיצוניים,הם התנגדו למלחמה בעיראק למשל, הם מרכיבים את כל הארגונים שנלחמים נגד לאומיות במדינות שהם חיים בהם ובעד זכויות להומואים,בעד הגירה של מונגולואידים ואנשי העולם השלישי,נגד לאומיות,נגד ערכים. הם עושים שטיפת מוח לכל העולם עם התקשורת השמאלנית שלהם ומה הם לא עושים? הכל בשם השמאל.
האדישות שלהם כל פעם מחדש מפתיעה אותי וזה מה שחיים בן פסח מתכוון, הם נותנים לכל העולם לדרוך עליהם! ואחרי אירוע כמו השואה,הם נישארו אותו דבר בדיוק. זה לא אומר שהוא נגד כל האשכנזים, תשתמש בשכל שלך קצת, הוא אשכנזי גם! כהנא אשכנזי! אתה יודע מי זה כהנא נכון???????.
חיים בן פסח פעל למען יהודי ברית המועצות שהם אשכנזים, הוא הפציץ מטרות סובייטיות רבות, הוא הלך לכלא בגלל התרומה שלו ליהודים אשכנזים.
אבל ברור שיותר קל פשוט לדבר שטויות,להיות שטחיים, ולא לנסות להבין כלום, אחרי הכל למדתם את זה מהתקשורת שעושה את זה כל יום.