צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-12-12, 22:53   #16
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

ציטוט:
פורסם במקור על ידי xvgx5 צפה בהודעה
באיזה רוטינה אתה? ואיך היה בבוחן?
ד״א בפאוורקלין כשאני מתפוצץ אני שומר את המוט קרוב לחולצה, ריפ אומר שזה לא משיכה אבל אני מרגיש שזה מעיין חתירה (אותה התנועה) מה דעתך? אני מחר מתרגל את הפאוור קלין קראתי היום את הפרק על דדליפט ואת בפאוורקלין ברפרוף ואני משנה לlb בסקוואט אני מחר אעלה סרטון טכניקות אשמח אם תגיב (:
ד״א הצלחתי 50x3 אז אני אצטרך להתחיל ממוט ריק או שאפשר מ30-40?
אני לא על רוטינה כ"כ יותר משהו שהכנתי מסביב להרמות העיקריות.(סקוואט, בנץ', פרס, דדליפט/ראקפולס מתחלף)
בכל האימונים אני מכניס תנועות משניות, לדוג' בפרס מכניס גם פאוורקלין, בבנץ' מכניס סקוואט התאוששות ובדדליפט מכניס מתח ומקבילים, ככה שאפשר לומר שאני עושה סוג של split routine, רק שאין לי יום עצימות.
הבעיה שלי שאין לי זמן להתאמן פיזית, אין זמן לאימון של שעתיים אז אני עושה אימונים קצרים ומהירים(לרוב שעה-שעה ורבע)

את ההמלצה שלי אליך לגבי פאוורקלין רשמתי, תתמקד בדדליפט, כשתהיה טכניקה סבירה ותגיע ל80-90 קילו תתחיל פאוורקלין, כרגע אין טעם כ"כ, עדיף שתעשה מתח.

תודה על הפידבק גולני

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק