צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-03-07, 11:02   #62
shahaflol
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 1,454
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
מה לא מובן כאן? יהודי מפולין,יהודי מרוסיה,יהודי מעיראק,יהודי ממרוקו וכו' הם עדיין יהודים. כולם מוצאם מאותם שבטים,זה שחלק הגיעו לרוסיה וחלק הגיעו לעיראק זה ממש לא משנה. אגב היהודים המזרחיים בכלל לא התערבבו עם ערבים בגולה, הם אפילו התחתנו בתוך המשפחה(הרחוקה) הרבה מהפעמים.
לכן יהודי עיראקי לדוגמא,ויהודי פולני לדוגמא, הם עדיין יהודים, מה זה משנה מאיזה ארץ הם באו? אם כושי נולד בשוודיה זה הופך אותו לנורדי פתאום?
וערבי הוא ערבי לא משנה אם הוא נולד בישראל או בכל ארץ ערב אחרת. ערבי לא חייב להיות מוסלמי, הוא יכול להיות נוצרי, אבל הדת לא משנה את זה שהוא עדיין ערבי, פשוט הדת שלו אחרת, דת זה דבר שיכול להשתנות, אבל זה שהוא ערבי לא יכול להשתנות.
אתה לא רואה הבדל בין יהודי שוודי לבין יהודי עירקי לבין יהודי תמני? יופי, שניהם יהודים, שניהם מהגזע השמי שד"א שייכים לאותו גזע של הערבים, זה לא אומר שאין הבדל ביניהם.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט