ציטוט:
פורסם במקור על ידי Amit
ואני יכול להגיד לך שנתקעתי בתוכנית HFT גם בכאלה שכתובות כמו שצריך בסך הכל מה שאני מנסה להגיד זה שזה אנידבדואלי ואין תוכנית מושלמת מנסים להציג פה את התדירות הגבוהה בתור הדרך המושלמת להתאמן אולי על רוב האנשים זה עובד יותר טוב אבל לא על כולם
|
בבקשה, אין לי שום ויכוח עם הטענה הזאת, רק עם מה שכתבת על זה שתוכניות hft עובדות רק בתאוריה. ברור שזה אינדיבידואלי ואני לא פוסל אף שיטה ,אבל השיטות שאני תומך בהן נמצאות בדרך כלל בצד הפחות פופולארי של המתרס ,ללא שום סיבה.
שוב ,ראית בת'רד שפתחתי שיש אנשים שהן עובדות עליהן ומעולה ,לליל מקדונלד יש תואר בפיזיולוגיה מucla ויותר ידע מלך או לי ,העובדה שליגלגת על בולט כי הוא מתייחס ברצינות למה שליל כותב די משעשעת אותי.
אני מעולם לא ניסיתי לטעון שהשיטות שאני תומך בהן יהיו אידאליות לכל אדם ,אבל להרבה אנשים הן כן ומה לעשות שבערך כמו שאתה מפרסם את הabcd שלך כתוכניות האידאליות שעובדות שנים אני בוחר לפרסם את הfbw וab שלי כתוכניות החדשות המדעיות ששווה לנסות .
שוב, אם אתה רוצה לשכנע אנשים, אני רוצה לקרוא על אדם שעלה ב20 קילו בחצי שנה בabc ושהיה תקוע בab כמו האחד שכתב בדיוק על המקרה ההפוך בת'רד שכתבתי עליו .
אני ידידי שמתאמן למטרות כוח מסה ועברתי לfbw לפני חצי שנה,שיפרתי בזמן הזה את הבנץ שלי בRM5 בכמעט 40 קילו ,את הtbar שלי בכמעט 40 את הצרפתית ביותר מ10 קילו כל צד(RM5 של כמעט שלושים קילו בכל צד בW) ואת הכפיפת מרפקים שלי ב7.5 קילו כל צד(25 קילו כל צד בW). עליות מטורפות לטעמי ותוסיף לזה עשר קילו במשקל גוף, כשהרגליים שלי נושאות פציעה כרונית בברך ולא מאפשרות לי להתקדם מכיוונן וכשחצי מהזמן אני במצב של חוסר שינה בגלל לימודים. הכל בגלל שהסכמתי לנסות את התיאוריה של הליל מקדונלד הזה והתוכנית המוזרה של הבריאן היקוק הזה .
פסיקופאט ,תגיד דאגת לעשות deload לפני hst ?
איך התקדמת בכוח?