צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-12-12, 17:43   #7
Terminatorizer
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1 צפה בהודעה
שמע. לא יודע מה המטרות שלך באימון. אבל אני מאמין שזה להיראות טוב ולאו דווקא כוח ברבק.
אתה אכן ומתאמן יותר מידי.
שקלת לשנות תוכנית? אם אתה סוחב עומס כזה לתוכנית יהיה לך פוטנציאל עצום לעומת כל מיני שלא יודעים בכלל מה זה עומס.
תנסה לעבור לabc,
ויש לך מלא לשנות באימון עצמו.
החזה שלך לדוגמא, הוא לא עמוס כמו שהוא לאו דווקא אפקטיבי, יש לך 10!! סטים רק של מידל לחזה. מה עשית בזה? תתחיל במוט, תעלה את זה ל4 סטים. תעבור לחזה עליון. 3 סטים, תעשה מקבילים לדיפים 3 סטים. ואז פרפר עם מקסימום תנועה ל3 סטים. ככה אתה עובד על כל המישורים. וכל אימון חזה תחליף את ההתחלה בין מוט לבין דמבלים, ככה תמשיך לעבוד גם על מייצבים. וגם תתן גיוון.
היד הקידמית שלך היא שריר קטן, והיא עובדת שעובדים גם גו, לא צריך לעבוד עליה כזה הרבה, מספיק 6 או 7 סטים. ובמידה וזה לא מורגש עובדים יותר חזק, או בסופר סטים.
דוגמא: מוט w 3x10 וסופר סט עם זה של פטישים איטי מאוד 3x10. אחרי זה היד כבר תהיה גמורה ותעשה עוד תרגיל אחד של יד על ברך עם מקסימום משקל (הרבה יותר גבוה מבדרך כלל) ל2 סטים איטיים. גמרת תיד ולא עשית אוברטריינינג וחסכת זמן.
רגליים: כמו שכבר נאמר פה, סקוואט הוא תרגיל מפתח בגדילה שלך, תוסיף סט ל4 ותעשה 8 חזרות ככה שתוכל גם לעלות משקלים. אחרי זה תן סופר סט של פשיטה וכפיפה ל10x3 כאילו שלושה סטים כן. ואחרי זה תעבוד תאומים. תבחר כבר דרך.
בטן היא תרגיל מאוד חשוב, השריר של הבטן הוא שריר מאוד גדול, ומי שאומר לך לעבוד עליו כמה דקות פשוט טועה, זה שריר כמו כל שריר, וגם הוא צריך אימון, אתה צריך למקד את האימון בטן שלך ל10 דקות רבע שעה כי מטבעו הוא שריר סיבולתי. דוגמא.
הנפות רגליים לחזה על מתח, 3x10 ואז כפיפות הצידה בשביל אלכסונים עם משקולת אחת, 3x10 ובסוף בטן חופשי, כפיפות בטן בעיברית, מקסימום בדקה x 3. עכשיו אני לא יגיד לך מה לעשות אבל תחלק את האימון לabc אחרת אתה סתם שורף זמן במכון. רגליים ובטן באותו היום ועדיף אחרונים, בc, חזה וכתפיים כa וגב יד אחורית ויד קידמית בb. ותנוח, תנוח אחרי כל סבב כזה יום כאילו abc יום מנוחה ואז שוב סבב, וכל חמישה סבבים תנוח סבב שלם.
בהצלחה.
נשמע טוב אחי נבצע את זה,
הקטע הוא שהמכון שלי פתוח מראשון עד חמישי. (שישי שבת או סגור)
זה אומר abcxabxx זה בסדר?
Terminatorizer מנותק   הגב עם ציטוט