צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-11-12, 09:47   #3
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס

דברים טובים באים עם הזמן...
א' אני יחזק את מה בנג'מין אמר פה, צודק אלף אחוז.
ב' , קח בחשבון שהשקעה ומוטיבציה באימון היא חלק אחד, החלק השני הוא לשנות את אורך החיים מבחינת תזונה ושינה, שם הרוב נופלים.
ג' הייתי ממליץ לך באמת להתחיל [למרות שאתה טוען שאתה מתאמן פה ושם אבל לא רציף אני מניח] בfbw או בעיברית אימון על כלל הגוף, תעשה את זה לפחות חודש חודש וחצי בימים של יום זה יום ריצה 3 פעמים כל דבר בשבוע.
תתמקד בשרירים הגדולים: רגליים! זה חובה! [בלי רגליים לא גדלים!]
גב, החובה השניה.
חזה וכתפיים.
יד אחורית ויד קידמית.
המיקוד שלך צריך להיות לפי סדר החשיבות שציינתי למעלה.

אימון fbw לדוגמא:
חזה- 3 סטים של דחיקת חזה.
רגליים- סקוואט חופשי [תלמד את הטכניקה ולאט לאט תעלה משקלים] או לחלופין לג פרס.
גב, מתח מתח מתח! כל פעם לשאוף ליותר.
כתפיים , דחיקת כתף חופשי [משקולות חופשיות, עבודה על מייצבי הכתף]
יד אחורית תגוון אבל עדיף שתתחיל בתרגיל שיתן כוח שם, אם אפשר אז בפולי אם לא אז לחיצה צרפתית.
ויד קידמית, משקולות חופשיות! דעה רווחת היא שחשוב להתחיל עם משקולות חופשיות בכדי לעבוד על המייצבים ולא להיתקבע.
אחרי איזה חודש וקצת תעלה הכל ל4 סטים.
ואחרי עוד איזה כמה שבועות תעבור לab, זה ייתן לך אחלה הכנה טובה לאימון רציני, זה ייתן לך מאסה, ואתה תתחיל לראות שינוי בגוף ברגע שתיקח את זה ברצינות ותתחיל לאכול טוב ולישון טוב.
חוץ מזה בימים של היום כן יום לא, תרוץ [יום כוח יום אירובי] אבל לא ריצות ארוכות מידי [רק כדי לשפר כושר לא לשרוף הרבה].

בהצלחה.

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."
gorneo1 מנותק   הגב עם ציטוט