ציטוט:
פורסם במקור על ידי Psychopath
דווקא פחמימות אני אוכל הרבה.. אני לא מגדיר את עצמי כאחד שאוכל הרבה.. אולי זאת הבעיה אבל לא במלואה. אני אוכל נכון בבוקר, לפני השינה ואחרי האימון ארוחות מושלמות מבחינת גודל ותזונה. כל יום שתי ביצים, קופסת טונה וסקופ אבקת חלבון לפעמים סקופ וחצי.. ואני שוקל 72.
וזה + בשר שאני בדרך כלל אוכל בצהריים ועוד חלבון ממקורות אחרים כמו גבינה ונקניקים.
אני מרגיש תקוע כבר חודשיים..לא יודע למה אני בטוח שהABCD תעזור לי!
|
אני חושב שזה יותר קשור לתזונה,אתה לא אוכל מספיק,אני שוקל 67+(ירדתי איזה שבע קילו בחצי שנה שלא התאמנתי),ואני אוכל ממש הרבה +גיינר שמוסיף לי איזה 800 קלוריות ואני עדיין לא עולה בקצב טוב,אז אני אוכל יותר זה יוצא ממש הרבה אבל אין ברירה..אז תתחיל להרביץ אוכל,יחד עם זאת תשחק עם התוכניות אימון כי זה גם חלק מאוד חשוב.
חח גם לי היה תקטע שנתקעתי,ואמרתי נמאס לי מכל המאמרים האלה אני הולך להפציץ כמו כל החמורים במכון,זה לא ממש עזר,חוץ מההרגשה הכיפית של לקרוע תגוף ולהרגיש מנופח אחרי האימון זה לא טרם לי הרבה,אז אמרתי אני יבדוק HST ..בקיצור תן לזה ניסיון חודש/חודשיים ותעדכן,מעניין לדעת איך זה ישפיע עלייך,לך תדע אולי בסוף גם אני יעבור לזה
