אני אומר שבן אדם שלוחץ 100 פלוס, בדר"כ יראה יותר טוב (מבחינת החזה) מזה שלוחץ 80 ועושה עוד מאתיים תרגילי עזר לחזה...
וללחוץ 100 זה לא דבר שקשה להגיע אליו אם עובדים נכון (כמו שהצעתי לו).
אין לו מה להתעסק עם חומצות חלב בחזה כרגע אם הוא רוצה "לגדול" לעבוד יותר מ3 סטים על rm10 וגם rm8 לא ייתן לו הרבה חוץ מעבודת יתר של מפרק הכתף שלו שגם ככה חלש כי הוא לא התמודד עדיין עם עומסים גבוהים (ואני לא מדבר על עומסי נפח שלא נותנים הרבה אלא עומסי עצימות) , פינוי חומצות חלב שאין להם שום תמורה ביחס לרמה של המתאמן כרגע(מספיק שישקיע באירובי והפינוי חומצות חלב שלו יהיו סבבה לגמרי לרמתו) ואולי קצת קצת היפרטרופיה שגם ככה אותה הוא ישיג אם הוא ילחץ פחות חזרות ויותר משקל... לגביי ווינגייט כל הקורס שם הוא שטות אחת גמורה ואני מסתייג מכל מה שלימדו אותי שם(כמעט)- אם תשים לב מה שאני כותב לך כאן לא קשור לווינגייט אתה כותב דברים שמתאים לווינגייט ללמד ובכלל אין להם ביסוס בשום מקום חוץ מ"תראה אני עשיתי את זה וזה עובד עליי אז זה יעבוד גם עליך" וכן אני טוען שלמי שאין בנץ לפחות 20 קילו מעל למשקל שלו אין לו מה להתעסק בתרגילי פרפר וכו'... כיוון שהמפרקים שלו והרצועות שלו שעדיין לא יודעים להתמודד עם עומס ועצימות ולא חל עליהם חוק וולף (לך לויקיפדיה תקרא מזה) ברמה כזאת שהעצמות והשלד מספיק חזקים וסתם חבל ל"בזבז" את האנרגיה על תרגילים שלא נותנים לך כלום בשלב הזה, אני חושב(והרבה כמוני) שקודם כל צריך לנצל ולמקסם את התרגיל המורכב עד תומו, יש לו תפקיד ולכן משתמשים בו...ואח"כ להתעסק בתרגילי עזר (פלייס אני בכלל לא ממליץ לעשות אבל סבבה) .
אגב אין לך מושג מה זה מתאמן מתחיל ומה מעולה בשבילו אם אתה כותב לו לעשות 13 או 10 סטים לחזה, זאת שטות גמורה בלי ביסוס.
ןואני אשמח לדעת כמה אתה לוחץ (ואם אפשר לראות סרטון שמוכיח את זה) שאתה נותן לו טיפים על לחיצת חזה..
נערך לאחרונה על ידי nadavmoore, 15-11-12 בשעה 13:11.
סיבה: ...
|