צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-11-12, 11:31   #43
nadavmoore
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי achiliz צפה בהודעה
א' כול לגבי הבנץ' 5x3 נכון אפשר לעשות את זה אבל כאשר מדובר בתוכנית שהיא לא כוח זה לא יהיה אפקטיבי לעשות 5 סטים לא משנה כמה חזרות!! כשיש לך עוד איזה 12-10 סטים במקרה הטוב תיספור כמה סטים זה וזה יענה לך על התשובה בנאדם כמוהו ספציפית לא אמור לעלות על כמות סטים כזאת לאימון כאשר הוא עושה ab!!!,אתה מדבר פה בכלליות כאשר אני מנסה לעזור לבחור הספציפי שפתח ת'פוסט,,עכשיו מה שהצעתי לו זה אחלה של דבר לרמתו ופלוס גיוון מבחינתך הכי קל להגיד "מה זה החרא הזה יא לא יודע כלום" יופי תשובה של אהבל ממוצע......וגבר תפסיק לזיין במוח כבר על בחורות אתה נישמע כמו fag ...לך תיקרא קצת מאמרים מחו"ל למרות שאני די בטוח שאתה לא מבין אנגלית,וריפטו על הזין שלי תיקרא כמה שאתה רוצה מימנו לא מאמין בכול מה שהוא אומר חוץ מדברים שהוכחו מדעית..
רמת ההבנה שלך בפיזיולוגיה וקניזיולוגיה שואפת לתחת , כל מה שאמרת עכשיו זאת שטות גדולה אחת.
הבן אדם מתאמן מתחיל בהגדרתו כלומר הוא יכול להתקדם מאימון לאימון ולהעלות משקל , אפשר לראות זאת ע"פ המשקל הנמוך בתרגיל הנ"ל (75) ולכן הצעתי לו לעשות 3x5 עם עליה ליניארית כל אימון של 2.5 קילו בלי שום סט אחר לחזה, אין מה להתעסק בפלייס ו"שכיבות שמיכה" ושטויות כאלו אם הבנץ שלך מתחת ל100 קילו. אתה לעומת זאת הצעת לו לעשות 10 סטים!!! בוא תסביר לי (מדעית כן?) איך לעבוד עד כשל על rm2 בערך (כי הוא לא יוכל לעבוד כבד 10 סטים) יעזור לו להשיג מסת שריר? הדבר היחידי שזה יעזור לו זה לפנות חומצות חלב מהשריר ואולי קצת קצת היפרטרופיה שלא נדבר שהצעת לו לעשות תרגילים לא מורכבים(פשוטים) שלא יעזרו למבנה השלדי שלו כלל וכלל. (חזה במכונה, פלייס וכו) מה שנתת לו זה בעצם מתכון לדלקת בכתף תוך אימון או שניים. דבר שני לגביי ריפטו, הבן אדם ד"ר לקנזיולוגיה - כל מה שהוא כותב בספר שלו מבחינה תנועתית ופיזיולוגית נכון ומוכח! יש לך שם הסברים מפה עד הודעה חדשה אתה פשוט עילג מידי כדי להבין אותם אני גם לא חסיד של ריפטו אבל הבן אדם יודע להסביר את החשיבות של התרגילים המורכבים ופיתוח של כוח בסיסי יותר טוב מכל אחד אחר. אני בטוח שאתה נראה כמו קיסם ויש לך רגלי תרנגולת , בחיים שלך לא עשית סקוואט שובר מקביל ואתה מתאמן עם חגורה עליך כל האימון אתה ליצן מכון מהזן הכי מצחיק שיש ואין לך הבנה בשום דבר שקשור לאימונים , לגביי הרמה ההשכלתית שלי אם היא כל כך מעניינת אותך- בקיץ אני מסיים תואר במשפטים. שיהיה יום טוב
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט