צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-11-12, 19:15   #31
AchiliZ
חבר פעיל

חדר כושר: אולימפוס עם האלים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
אני שמח שאתה קורא לי son שאני די בטוח יותר מבוגר ממך. אז בוא נתחיל בזה שתכבד מבוגרים ממך.
דבר שני , איך אתה יודע איך אני נראה ומה אני עושה? הקטע עם המכות היה סתם דוגמא להמחיש לך את מה שאתה לא מבין, ללכת למכון בשביל מראה חיצוני זה לא המטרה של כולם, יש כאלו שמשתקמים מפציעות יש אתלטים שמתאמנים לספורט שלהם ויש מתאמני כוח שרוצים להיות חזקים, כל אחד והמטרות שלו- אגב תשאל כל בילדר בחו"ל (לא בארץ כי בארץ הבילדרים ברמה ז' אבל אתה מוזמן לשאול את מאור למשל והיא יענה לך אותה תשובה) האנשים שהכי מבינים באימונים אלו המתאמני כוח, בילדרים טובים בדר"כ מבינים בתזונה ותו לא- הם לא צריכים להבין באימונים כי הם מוזרקים ואז דברים עובדים עליהם אחרת. אין לך מושג לא באימונים ולא בתזונה אז את הטיפים שלך אתה מוזמן לשמור לעצמך. אני גם לא בא לריב איתך אתה פשוט ליצן חד"כ מצוי שחושב שהוא מבין הכל - אז לא אתה לא מבין הכל ולך תקרא קצת מאמרים ותנפץ קצת מיתוסים של בילדרים מלפני 50 שנה של יוסי יד 50, או שתמשיך להתאמן בשביל הבחורות זה גם סבבה... בהצלחה
הגזמתה פה, כול מה שהיה עד עכשיו זה ויכוח עינייני עכשיו סתם הרסתה אתה לוקח את זה לקטע אישי וחבל כי כול מה שאמרתה פה עכשיו לא מעניין לי תזין בערך ומה שניתן לילמוד מהצורת דיבור שלך שאתה ממורמר בגלל שכיביכול "תקפתי" את תוכנית האימונים ss זה התחיל מזה,אז בוא ניישר פה קו אין לי שום דבר נגד תוכניות כוח כול אחד והמטרות שלו,אם אתה מעוניין בגוף אסתטי אני לא ממליץ לעשות את התוכנית ואסתטי זה לא אומר שחיף על 60 קילו וריבועים..אם יש לך משהו עינייני לענות שוט,אם עוד פעם תתחיל לבלבל ת'ביצים על חוף או אתה לא מבין כלום תחסוך לא מעניין אפחד...בהצלחה גם לך