ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
אתה באמת מסכן אם אתה חושב שהמטרה היחידה של המכון כושר היא מראה חיצוני ואסטטיקה יש חבר'ה שלא אכפת להם איך שהם נראים ולא מתאמנים בשביל שיגידו שהם מתאמנים אלא הם רוצים להיות חזקים ולהתמודד עם משקלים כבדים ולנצל את המכון כדי להתחזק. בכל מקרה רוב החבר'ה שאני מכיר שמתאמנים אימוני כוח ומרים משקלים מכובדים אני שם כסף שהם פי 3 יותר גדולים ממך ועם אחוז שומן לא כזה גדול. המתאמני כוח של חו"ל הם לא המתאמני כוח של הארץ - רוב המתאמנים בארץ שומרים על אחוז שומן סביר והם ממש חזקים וגדולים (כמו בילדר במאסה) אז די לזיין את השכל.
להרים משקלים כבדים לא נובע מ"אגו" ואין פה קטע של לצאת גבר במכון אלא להיות חזק ובריא, הפדיחה תהיה שאתה תצא עם הבחורה שלך כולך שרירי פתאום יבוא אחד כזה ברחוב וישים לך בוקס ואתה תמצא את עצמך בבית חולים. תמשיך להתאמן בשביל החוף והבחורות אחי זה הכי גברי בהצלחה.
|
שמע לקטע הזה באמת שאני לא רוצה להיכנס כי אתה יודע למה? בסופו של דבר כול מיתאמן כוח אומלל אומר את זה,אני מכבד כול אדם באשר הוא מי שבא למכון כושר כדי להיתאמן חזק או סתם איזה שמן כדי לבוא שעתיים לעשות הליכון וספינינג,אדם מבחינתי לפחות לא מקבל כבוד לפי מראה ולפי כוח...דבר שני תשקיע ת'כסף שלך במקום יותר טוב עדיף לך.....דבר שלישי ואחרון son לא באתי לפה לריב עם אפחד אז אל תיקח את זה למקום לא נכון באתי לעזור לאנשים כשיש לי זמן פנוי,לגבי כול החארטה עם המכות מה אתה ילד בן 8? יכול להיות שכן ויכול מאוד להיות שלא,לא העיקר(על סמך מה אתה אומר את זה בדיוק אני לא יודע)....והחוף וכול זה זה התשובה הכי ממורמרת שלך כאילו?