ציטוט:
פורסם במקור על ידי achiliz
1-אמרתי מרימים כימאת אותו מישקל הrm 1 שלהם זה העבודה שלי ל10 חזרות..
2-אני שוקל לפחות 10 קילו יותר ונמוך מהם ב5 ס"מ (מטר 75)..שלא נדבר על אחוז שומן כאשר אני עומד על חד ספרתי או 10 לכול היתר..
הם חבר'ה חזקים אין ספק לגיל שלהם ובכלל כול הילדים למיניהם שמרימים 100 ומעלה זה מכובד לפי דעתי אני לא חולק על דעת אפחד שכול אחד יעשה מה שבזין שלו...אני רק אמרתי שאני לא ימליץ על זה בחיים זה הכול אני לא מבין מאיפה הבאתה את כול השטויות האלה שרשמתה אם לא ראיתה אותי אבל זורם איתך...
ואני יזכיר עוד פעם אחרי שאותם חבר'ה יוצאים מהמכון ונראים איך שהם נראים,בוא נגיד שבחוץ הם לא נראים מיתאמנים ביכלל ולא כתוב להם על המצח את הrm1 שלהם...אז פאדיחה למי? זה שאתה גבר לשעתיים במכון ואז יוצא מימנו וניראה רגיל לגמרי פה הפאדיחה רק מתחילה
|
אתה באמת מסכן אם אתה חושב שהמטרה היחידה של המכון כושר היא מראה חיצוני ואסטטיקה יש חבר'ה שלא אכפת להם איך שהם נראים ולא מתאמנים בשביל שיגידו שהם מתאמנים אלא הם רוצים להיות חזקים ולהתמודד עם משקלים כבדים ולנצל את המכון כדי להתחזק. בכל מקרה רוב החבר'ה שאני מכיר שמתאמנים אימוני כוח ומרים משקלים מכובדים אני שם כסף שהם פי 3 יותר גדולים ממך ועם אחוז שומן לא כזה גדול. המתאמני כוח של חו"ל הם לא המתאמני כוח של הארץ - רוב המתאמנים בארץ שומרים על אחוז שומן סביר והם ממש חזקים וגדולים (כמו בילדר במאסה) אז די לזיין את השכל.
להרים משקלים כבדים לא נובע מ"אגו" ואין פה קטע של לצאת גבר במכון אלא להיות חזק ובריא, הפדיחה תהיה שאתה תצא עם הבחורה שלך כולך שרירי פתאום יבוא אחד כזה ברחוב וישים לך בוקס ואתה תמצא את עצמך בבית חולים. תמשיך להתאמן בשביל החוף והבחורות אחי זה הכי גברי בהצלחה.