ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
אז זה פאדיחות לך , לא להם... חוץ מזה שהמפרקים שלהם והעצמות שלהם יותר חזקות ובגלל זה הם גם שוקלים יותר (לווא דווקא בגלל שומן וכו'...)
אין דבר יותר מפדח (לדעתי) מלהיראות גדול ושרירי ושבא ילד רבע עוף ומרים x2 מהמשקל שלך....
שכל אחד יעבוד איך שבא לו ולאיזה מטרות שבא לו, לדעתי גם אם אתה מפתח גוף וזאת המטרה שלך כדי מאד להתחיל מפיתוח כוח התחלתי ורק אז להמשיך לתוכניות מפוצלות (כמו שגשש בלש אמר)
|
1-אמרתי מרימים כימאת אותו מישקל הrm 1 שלהם זה העבודה שלי ל10 חזרות..
2-אני שוקל לפחות 10 קילו יותר ונמוך מהם ב5 ס"מ (מטר 75)..שלא נדבר על אחוז שומן כאשר אני עומד על חד ספרתי או 10 לכול היתר..
הם חבר'ה חזקים אין ספק לגיל שלהם ובכלל כול הילדים למיניהם שמרימים 100 ומעלה זה מכובד לפי דעתי אני לא חולק על דעת אפחד שכול אחד יעשה מה שבזין שלו...אני רק אמרתי שאני לא ימליץ על זה בחיים זה הכול אני לא מבין מאיפה הבאתה את כול השטויות האלה שרשמתה אם לא ראיתה אותי אבל זורם איתך...
ואני יזכיר עוד פעם אחרי שאותם חבר'ה יוצאים מהמכון ונראים איך שהם נראים,בוא נגיד שבחוץ הם לא נראים מיתאמנים ביכלל ולא כתוב להם על המצח את הrm1 שלהם...אז פאדיחה למי? זה שאתה גבר לשעתיים במכון ואז יוצא מימנו וניראה רגיל לגמרי פה הפאדיחה רק מתחילה