לצורך העניין [בעייני] הגובה הוא מה שקובע, אני לדוגמא התחלתי את התהליך ב78קילו!! [אני 1.85 בגובה]
אני מתאמן מגיל צעיר [מגיל 8 אני בחוגים שונים של ספורט כזה או אחר, אם זה לא כדורגל זה טניס ואם זה לא זה אז נבחרת ריצה וכל מיני כאלה] [בגיל קצת יותר בוגר עברתי לאומניות לחימה [אני שחורה בקראטה] והפסקתי את זה בערך באמצע הצבא כי הייתי קרבי וזה לא הסתדר] בצבא עליתי ל85 אבל כולנו יודעים מה זה לעלות בצבא. הייתי שמן בררדה- סתם מסה בלאפיידה.
שהשתחררתי התחלתי להתאמן קצת יותר רציני ורזיתי מלא [שוב אומניות לחימה וריצות בלי חדר כושר]
ניכנסתי לחדר כושר 78 לפי בערך שנתיים - התחלתי כמו כולם בfbw- אחרי איזה שלושה חודשים עברתי לab ועבדתי ככה איזה שנה- עליתי ל87- יחסית חטוב, אחרי זה עשיתי תקופת מסה רצינית, עשיתי ss אבל הקפדתי על יום אחד בשבוע לתרגילים ליד קידמית ואחורית ובטן עשיתי בלי קשר כל יומיים.
חצי שנה זה לקח, שבמהלכה אחרי 4 חודשים עברתי לabc, אבל הגעתי ל103!
התחלתי חיטוב מאוד ארוך במטרה לשמור כמה שיותר מסה ועכשיו אני 100 עם 12 אחוז שומן. והיי, שוב חוזרים למסה שבוע הבא.
בקיצור מה שאני אומר לך זה שמבחור ממוצע ורזה הפכתי לזה שכולם מסתכלים עליו מתאמן ונבהלים ולבחור בין ההכי גדולים במכון.
כל דבר בחיים הוא הליך, שלי היה ועדיין שווה את זה.
הכל אפשרי.