צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-11-12, 21:16   #6
dani1597
חבר מתחיל

הסמל האישי שלdani1597

עוסק ב:: לומד
Send a message via Skype™ to dani1597

ציטוט:
פורסם במקור על ידי entranz צפה בהודעה
וואו תקשיב, אתה סתם אוכל מלא חלבון...אתה מחפש לעלות במסה? מספיק עד 2 גרם לכל קילו...אפילו 1.8.
במצבים שאתה ממש דל בפחמימות אז אתה יכול לדבר על לעלות חלבון אבל אתה מגזים פה עם החלבונים...אל תעבור את ה2 לכל קילו.
לגבי פחמימות כן, אתה צריך להוסיף עוד פחמימות ולגבי שומן אתה יכול לקזז באמת....
עוד דבר, אחרי אימון תאכל קופסת טונה במים וזהו... מספיק. אתה צריך מינימום 20 גרם חלבון אחרי אימון ככה שבטונה אתה מקבל איזה 25 גרם ואל תשתמש בטונה בשמן ובכלל אל תצרוך שומן שיאט את הספיגה המטרה היא לאכול פחמימה זמינה ומהירה כמו הסוכר ענבים או התמרים לדוגמה וחלבון רזה בלי שום תוספת שומן...אני משתמש באבקה אבל במקרה שלך הייתי מציע לך תאכל קופסת טונה במים זה יעשה ת'עבודה.
בבוקר תוסיף עוד פחמימות...אולי איזה 2 פירות למשל, ובכלל תנסה לעלות פחמימות לדעתי תרד ל140 גרם חלבון ביום תעלה פחמימות ותוריד טיפה שומן....
ולא הבנתי איך קפצת מארוחה אחרי אימון לארוחה לפני שינה?
ולגבי הארוחה לפני אימון אני מקווה שזה משו שאתה אוכל אחרי שאכלת ארוחה מלאה (בין שעה וחצי לשעתיים) לפני האימון ולא מחשיב את זה בתור ארוחה ארוחה...כי איפה החלבון אם ככה?
פסטרמה, לא רשמת כמה גרם...וגם חזה עוף "מכובדות" אי אפשר להבין פה חחח אני אשמח אם תפרט יותר ונוכל להבין יותר איך לסדר את זה...

בהצלחה!
צודק 100% זה גם משאני רשמתי לו פחות או יותר...