צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-11-12, 17:58   #16
matan02
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2011
הודעות: 127
ברירת מחדל ..

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonathan צפה בהודעה
אין בעיה להישאר עם התוכנית.
להחליף תרגילים זה מצוין ואצל הרבה מתאמנים זה משאיר את האפקט וכן רואים תוצאות,אך לא מעט מתאמנים גם נתקעים עם תוכנית מסויימת ולאחר שהחליפו לתוכנית אחרת השיפור המשיך והתוצאות המשיכו לבוא.לכן אתה יכול להמשיך בינתיים עם התוכנית ולהחליף תרגילים אבל מתי שאתה רואה שאתה נתקע במשקלי עבודה או שם לב שהעליה במסת שריר מצטמצמת מאוד אז תחליף תוכנית אחרת.
אם אתה חדש ככה בתחום ובא לך לעבוד קצת יותר קשה מab ולהיות מבסוט על האימון שלך,אני ממליץ לך לקרוא על תוכנית בשם ss שנקראת starting streight שהגה אותה מארק ריפטו,יש לך המון חומר בפורום רק תריץ חיפוש.זוהי תוכנית שנועדה למתחילים בעיקר,אבל היא מתאימה גם למתאמנים שמתאמנים לסירוגין,אנשים שמתאמנים בצורה בינונית במשך הרבה זמן ולא באמת יכולים להצביע על הישגים והתקדמות חוץ מכמה סנטימטרים ביד ופלטה על המוט,ולאנשים שחוזרים להתאמן אחרי תקופה ארוכה ללא אימונים.
אז התוכנית מכילה כ 5 תרגילים מורכבים(תרגילים שמערבים כמה קבוצות שרירים והוכחו כיעילים למטרות שלנו יותר מאשר עבודה אך ורק עם תרגילים מבודדים לשריר ספציפי)
התוכנית הזאת מביאה לשיפורים עצומים ביחס לתוכניות אימון אחרות בייחוד(בכוונה הדגשתי בייחוד,כי לא רק) במשקלי עבודה.

אתה מוזמן לשאול שאלות לגבי התוכנית בפורום אימונים ולקרוא עוד באתר.

בהצלחה אחי.

לא יודע אחי.. לא נראה לי התוכנית.. קצת מדיי תרגילים .. אין גיוון .. האמת שעם התוכנית שאני עכשיו אני ממש מרוצה ממנה .. שריר גדול שריר קטן .. זאת אומרת :
חזה 5 תרגילים 2 תרגילים יד אחורית
רגליים 5 תרגילים טרפזים תרגיל אחד
גב 5 תרגילים 2 תרגילים יד קדמית
כתפיים 5 תרגילים 2 יד קדמית טרפזים תרגיל אחד
*בסוף כל אימון תרגיל בטן

ובתרגילים עצמם אני כל חודש וחצי חודשיים משנה תרגילים ..
matan02 מנותק   הגב עם ציטוט