צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-10-12, 10:43   #10
yojikk
חבר פעיל

Nadavmoore

גם בתוכנית פיצולים אני מתקדם לינארית במקשלים , הכל רשום אצלי ואני עוקב אחרי זה,
ברמת העקרון הביה שמפריע לי ב ss זה שצריך 3 פעמים בשבוע לעשות סקוואט .. ( וכל הרעיון של התוכנית הינה לעבוד סקוואט סקוואט סקוואט )
אפשר להיתקדם גם ככה בדדליפט , ובסקוואט אבל בקצב יותר איטי, מחרפן אותי, שחוץ מבפורומים אין אפילו נפש חייה אחת ששמעה על ss
אף מתאמן בחדר כושר , או בכלל שדיברתי איתו,
וכן יש כמה שיוצאים לתחרויות , לא עשו בחיים ss אלה תוכנית שמבוססת על טווח חזרות נמוך 4 פעמים בשבוע על מנת לפתח כח ,
אני לא שואף להיות בודיבילדר או פאוורליפטר ( לפחות לא כרגע ) , אין לי זמן בשביל לטחון 3500-4000 קלוריות בכל יום .. ובילדותי היתי שמן עד גיל 17 , ורזיתי במהירות ככה שיש לי נטייה להשמנה ,

אז כן בגלל זה אני לא עוזב את הקטע של שאלות ובירורים , על מנת להגיע למשהו שימקסם את הפוטנציאל שלי בהדרגה , ולא במכה אחת ( כן כן אני אוהב להתאמן בחדר כושר וזה עושה לי טוב )

אני כן קראתי את הספר של ריפטו וכן מבין את העקרונות והכל , ולמרות זאת אני כניראה אחד מאלה שמאמינים שאפשר להגע לתוצאות - יחסית למטרות גם ללא תוכנית ss ( שלדעתי היא מעולה רק לא למטרות שלי כרגע ) ,

ומעצבן שהחלוקי דעות של חצי מהפורום זה ss והשני פיצולים,, אין פה מישהו שמנסה להיות באמצע ...
אני בכל מיקרה לא מאמין שאי אפשר לעבוד על כח ללא ss וכן תיהיה עלייה במסה בלי ss ..

מקווה שהסברתי את עצמי נכון למרות כל החפירה. תודה
yojikk מנותק   הגב עם ציטוט