צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-10-12, 01:50   #168
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי isnocs צפה בהודעה
אתה מחליט איזה קריטריונים מראים על אדם מבין בפיתוח גוף ?? אתה הרשות המחוקקת והמבצעת פה בפורום ?

מסת שריר לידיעתך מורכבת משרירים "מהירים" ו"איטיים" את שתיהם צריך לשמר(אני בטוח שאתה מכיר) . מה שטוב בשביל סוג אחד לא טוב בשביל השני .

לכן צריך לשלב ולא להגיד כל הזמן כמו זומביים "לעבוד כבד זה הכי טוב"

כי זה לא .
גיבוב שטויות מוחלט
מעבר ללדעת לומר סיבים איטיים סיבים מהירים צריך לדעת גם להבדיל במה תפקידם ומה פעולתם [כי זה לא מדובר על מס' החזרות שתבצע אלא על סוג המאמץ]
ויותר מזה-צריך לדעת למי מהם יש פונציאל היפרטרופיה גדול יותר [כשיוצאים מנקודת הנחה שכנראה נכונה שלכולם יש יכולת היפרטרופיה מסוימת]
אז זה נחמד שאמרתצ סיבים מהירים ואיטיים ואתה יכול לומר גם אדומים ולבנים ושחרחרים עם תלתלים בלונדיניים-אבל אם אין לך מושג מה זה אומר אז כל המשפט שלך שווה למשפט "גשם ירד בדרום ספרד" -שזה,ידידי-משפט מגניב אבל לא קשור בשום צורה לנושא

ותבין...אני לא יורד עלייך או מסתלבט-אני מסביר לך בצורה פשוטה למה אין לך מושג על מה אתה מדבר..ובתור מתאמן רציני[שאני מניח שאתה כזה] אתה לא אמור ללכת ראש בקיר אלא להתחיל לקרוא ולהעמיק בזזה יותר

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט