ציטוט:
פורסם במקור על ידי isnocs
אני יודע טוב מאוד איך שריר נבנה. ואני יודע טוב מאוד גם מה מרכיב את נפח השריר . (וזה לא רק גודל הסיב)
אני התייחסתי לזה שהסרטונים של המקצוענים הם לא בדיוק המציאות שהולכת אצלם באימונים (אלא יותר להראות הרדקור מדאפאקא).
חשוב לעבוד כבד אין לי ויכוח על זה בכלל .
בפיתוח גוף חשוב יותר לבצע את התרגיל נכון מאשר להרים משקלים כבדים. (בוא נגיד ב 95% מהזמן)
חשוב גם לעלות את העומס (שזה לא בא לידי ביטוי רק במשקלים).
הקיצר משקלים זה לא פאקטור מכריע בפיתוח גוף (כמו שהרבה מאוד חושבים), נקודה .
כשאתה במאזן קולורי שלילי להגיד חד משמעית שלעבוד כבד זה חובה (שזה אגב יחסי לכל אחד) זה לא משהו חד משמעי.
באותה מידה אתה יכול להכניס את הגוף שלך לאימון יתר בקלות ואז גם לא תתחטב ותעשה רק נזק .
מה שאני מנסה פה להגיד סה"כ זה שאנשים פה בקלות דעת שוללים דברים במקום לנהל דיון נורמלי ולרדת לעומק העיניין ובעצם להחכים בתחום... כל אחד חושב שהוא צודק 100% ואין אחרת .
רואים משהו ישר שולפים מסקנה . יותר מטומטם מזה ?!
|
מצטער ידידי-אין לך מושג על מה אתה מדבר.....
בקשר ללעבוד כבד מול לבצע את התרגילים נכון בפיתוח גוף-זה בולשיט טהור.....הדוגמא הכי גדולה לכך היא בראנץ' וורן שיש לו טכניקה איומה ברוב התרגילים אבל הוא עובד' כבדדדדדד
כשאתה במאזן קלורי שלילי אתה חד משמעית חייב לעבוד כבד ביחס אלייך-עובדה מדעית לא נושא לדיון
אתה לא תכניס את הגוף לאימון יתר אם תשמור על נפח אימון כמו שהיה לך לפני [אתה גם ככה לא מתקדם במשקלי עבודה בחיטוב-משמע המערכת העיצבית שלך לא מקבלת עומס יתר וכו' וכו']
אנחנו שוללים דברים שהוכח מדעית הופכם-על זה אין מה לנהל דיון/ויכוח כי בישביל זה יש מדע-לשלול או לאשש תאוריות....וכ-ל המאמנים הגדולים של מפתחי גוף/ספורטאי עילית עובדים לפי עובדות מדעיות וזאת הסיבה שהבודיבילדינג התפתח בצורה כזאת מתקופת ארנולד עד לתקופתנו
ההוכחות הן שכל אותם מפתחי גוף שעוברים בחיטוב לתכנית אימונים שונה בזמן חיטוב-הם אותם מפתחי גוף שמגיעים כ-ל שנה כמעט באותו משקל גוף לבמה ומאבדים המוווון מאסה איכותית בזמן החיטוב לתחרות ומגיעים קטנים מאוד לבמה [ולא נזכיר שמות כי כולם רואים ויודעים על מי אני מדבר]
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.