צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-10-12, 12:15   #8
ISnocs
Banned

אני אישית לא מכיר את זה, אבל העיקרון הזה עובד באימונים, לכן סביר להניח שיעבוד גם על הדיאטה .

באימונים כשאתה מגיע לפלאטו אתה גם חותך בחצי את משקלי העבודה ולאט לאט מחזיר את המשקלים ואז אתה בעצם מצליח לעבור את משקלי העבודה הקודמים.

הגוף שלנו מתרגל להכל, מאחר והוא שואף תמיד לאיזון, המטרה תמיד להוציא אותו מהאיזון הזה (כמובן לטובת בניית שרירים). זה בגדול.

לגבי ההורמונים וצריכה השייק בטווח ה 45 ד' . אני למדתי להסתכל על הדברים במאקרו ולא במיקרו. אני פחות עם היד על השעון בדברים האלה, יותר חשוב להקשיב לגוף שלך, מה שעובד על אחד יכול בהחלט לא לעבוד עליך .

מה שבטוח, שצריכת חלבונים עד 45 ד' אחרי האימון זה שטויות . כמו שאמרתי, לגוף יש עדיפות להשלים מאגרי אנרגיה שהתרוקנו על פני בניית רקמות אחרי האימון (מאגרי גליקוגן וכו'). זה כמו אוטו, אם אחרי נסיעה ארוכה התקלקל לך משהו באוטו, קודם אתה ממלא דלק ואז נוסע לתקן ...

לכן הסר דאגה מליבך, הגוף לא יפרק לך את כל השרירים אחרי האימון אם לא תצרוך חלבון וגם לא יבנה לך אותם, הוא קודם כל חייב פחממות בעדיפות עליונה (דלק).

מה גם, שככל שתדע למקסם את רמת הטסטוסטרון כך סנטזת החלבונים בגוף תיהיה גבוהה יותר.
ISnocs מנותק   הגב עם ציטוט