ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
דיברתי באופן כללי, זאת גישה של כלל "מתאמני הכוח" בפורום לבוא ו"לנזוף" באנשים שדעתם שונה משלהם (ולא בהכרח טועה,פשוט שונה)
למען הסר ספק: אני עושה דד ליפט,סקוואט פרס מעל הראש ובנץ' ואני חרוץ בדעתי שאתה לא יכול לבנות למתאמן עם שאיפות מעל הממוצע תוכנית ללא התרגילים האלו (או וריאציה כזאת או אחרת שלהם), אבל וזה "אבל" גדול אתם עושים חתך אוכלוסיה רחב מדי, ובכנות ? חשבתם על האופציה שחבר'ה לפעמים מחפשים לעשות כיף בחדר כושר ? אני יודע שלאנשים עם "תפיסה" שלנו זה נראה מוזר לעשות כיף בלי התרגילים הללו(ואני אומר שוב,מבחינתי אימון רגליים ללא סקוואט זה זרע לבטלה) אבל למטרות ממוצעות של כושר והופעה קוסמטית טובה גם תוכניות "וינגייט" שכאלו יתאימו, למעשה למתאמן הממוצע כל תוכנית שהיא לא נכה בשכל לחלוטין תתאים.
וכן הומי,ראיתי את התוכנית שכתבת ודווקא אהבתי את הכיוון, מה שלא אהבתי זה את הזלזול שהצעת בו את התוכניות הללו כאילו אם הוא יבחר באחת מהן הוא עשה משהו "לא בסדר"
|
הסיבה היחידה שאני אוהב חדר כושר היא בגלל התרגילים האלה
קל מאוד לאבד את עצמך משיעמום ומחוסר התקדמות בכל מיני תרגילים מוזרים שאי אפשר להתקדם בהם בקביעות ולא מניבים אותן תוצאות כמו אלו.
ככה גם כל מי שאימנתי, שרובם היו אנשים שלא ידעו איך נראה מוט לפני וללא שום שאיפות בחדר כושר או באימונים.