צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-09-12, 03:35   #17
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

לא, הקטע בוינגייט הוא שהראש תקוע להם בתחת וכשזה מגיע לתזונה הם לא ממליצים על שום דבר רלוונטי שאי אפשר לקרוא בוואלה בכתבה של 200 מילים.

כי קורס שמשלמים עליו 6.5 אלף ובסוף יוצאים רק עם תעודה לעבוד עם אוכלוסיה עממית זה חרא, מי שעבד קצת במכון יודע שיש לפחות 30% שהם לא אוכלוסיה עממית,
אנשים שרוצים להתקדם הרבה ובאים להתאמן לפעמים 4-5 פעמים בשבוע, לא מתקדמים לשום מקום וכל העצות שנותנים להם לא מזיזות אותם לשום מקום.

בגלל זה אנשים שמתאמנים היום שנה וחצי כבר לא סומכים על מאמני חדר כושר חדשים ועושים תכניות הזויות שלא עוזרות לכלום,
כי אתה שואל בנאדם שמתחיל לעבוד שאלה, הוא יידע איזה שרירים פעילים ומי אגוניסט ואנטגוניסט, אבל לא יידע בכלל איך מבצעים את התרגיל או ילמד אותך לא נכון, לא מעניין הרחקת כתף, תראה לי איך ללחוץ מעל הראש.
לחיצת חזה? לא מעניין אותי לאן להוריד את המוט, תן לי טכניקה בסיסית שתשמור לי על הכתפיים ותתן לי להתקדם במשקלים.

יש הרבה אנשים על סייקלים או שמתאמנים כמה שנים טובות, לא ילדים שעושים דרופ סטים של בייספס ולא צריכים שיראו להם טווח תנועה מלא ולהשעין כסא אחורה,
כשאתה תבוא לאחד כזה בזמן חיטוב ותגיד לו לאכול 1.5 גרם חלבון וזהו הוא לא יספור אותך יותר, וסביר להניח שכל מי שמתאמן איתו לא יספור אותך

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלירמבו צפה בהודעה
הקטע הוא שבווינגייט המטרה שלהם זה לא שתלך להתחרות בפיתוח גוף/ פאוורליפטינג, אלא שתהיה בנאדם בריא, שמתאמן 3-4 פעמים בשבוע, בלי אימונים שיש מצב שאיכשהו תיפצע מהם, או תזונה שאיכשהו תגרום לך נזק בריאותי הכי קטן...
בחזרה לתזונה, הבאתי פה את אחד הספרים הכי עדכניים שלא קשורים בקורס בכימיה באוניברסיטה שאומר לך חד משמעית ש3 גרם חלבון לטווח ארוך לא יזיק לאף אוכלוסיה ואולי אפילו יועיל במידה והם עוסקים באימוני משקולות
עם כל הכבוד לוינגייט ושיאים, שיחפשו אותי

נמאס כבר מהמצב בחדרי כושר, שמסתכלים על 70% מהמאמנים כמו ליצנים שרק מפריעים באמצע הסט כשהם עוברים כשאתה מעמיס משקל

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט