צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-09-12, 17:52   #6
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

בואו נעשה קצת סדר בדברים :

בנוגע לדד-ליפט:
הדעות לגבי זה חלוקות ויש מפתחי גוף שטוענים א' ויש מפתחי גוף שטוענים ב', אני מהאסכולה שתמיד הייתה ותמיד תהיה בעד דדליפט ,אם זה בסיסי וכבד זה טוב לך לא משנה באיזה ספורט אתה, כשאני עושה דדליפט הגב שלי משתפר,כשאני לא עושה הוא משתפר פחות, פה זה מכריע את הכף מבחינתי.

בנוגע למתאמנים של דני :
כן חומרים,לא חומרים התוצאות נפלאות,גם ביחס לאנשים על חומרים, בין אם הם על חומרים או לא זה לא עניינו של אף אחד פה, ובינינו ? גם רוני קולמן מכחיש בפומבי שהוא על חומרים ואתם יודעים למה ? כי עדיף להכחיש מלהתמודד עם הכאב ראש שיבוא אם תגיד "כן"

בנוגע לאיך דני עושה כסף:
פיתוח גוף זה ספורט "מניאק",הוא לוקח ממך הרבה כסף ולא מחזיר כמעט כלום,אם דני מצא דרך להרוויח כסף מהתחום ? שיהנה,אני לא מסכים איתה בהכרח (וגם בנוגע למה שקרה עם הצבא יש לי הסתייגות מדני),אבל אין סיבה לעקוץ אותו כל כך הרבה על זה.

לדני :
תזכור דבר אחד,זה שאתה מפתח גוף יותר טוב מרוב החבר'ה פה,לא אומר שאתה בן אדם יותר טוב, אל תתנשא מעל אנשים (ויש לך נטייה לעשות את זה) ואל תשכח איפה אתה באמת נמצא כמפתח גוף, לקחת אלוף האלופים בארץ...גם גדי אורן עשה את זה מתישהו xd

בקיצור,תתחילו להתנהג קצת יותר לעניין..חזרתי לעסק פה וזה אומר שיעופו באנים באויר וחבל
תחסכו לי את הצד הלא נעים של התפקיד שלי.

חג שמח לכולם.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט