צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-09-12, 00:21   #70
אמרון
מנהל ראשי

הסמל האישי שלאמרון

כללי:: ישראל אמרון
שלח הודעה דרך ICQ אל אמרון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
צודק אחי, המטרה שלי בחיים היא להיות מר ישראל...

בכל מקרה נגרי לא יעיף אותי ולא יתן לי באן ולא ימחוק לי שום הודעה כי הוא יודע שאני מביע את הביקורת שלי בצורה נאותה, זכותי. אדם עלה על במה, שיקבל ביקורת. חוצמזה שאם מה שאופיר(סקיילה) אמר נכון, אז הוא צודק והבן אדם פי2 יותר גדול ממני, זה לא היה נראה ככה לפי התמונות, זכותי להגיד את זה.
אגב לפני חודשיים חזרתי להתאמן אחרי שבר בקרסול וקרע ברצועה, אחרי חודשיים יש לי סקוואט של +3 פלטות.. לא ראיתי עוד אדם שחזר כל כך מהר מפציעה לסקוואט כזה , בדר"כ אנשים פורשים אחרי פציעות כמו שהיו לי ובגלל זה אני תופס מעצמי. לא אמרתי שאני חזק בצורה בלתי רגילה או שאני ס1ס עולם... יש יותר חזקים ממני ויותר גדולים ממני, אבל אני מבסוט שאני עומד על הרגליים ועושה ספורט שאני אוהב אחרי מליון פציעות וזה לדעתי משתווה לבילדר כמו אביב לדוגמא שנכנס למאסה חיטוב מאסה חיטוב תחרויות מליון פעמים, זה כוח רצון! (אין לך מושג לגביי זה) בן אדם שעושה תחרות אחת, בנתיים אני לא רואה סיבה להעריך אותו או להתלהב ממנו יותר מידי. הוא עשה שינוי אדיר על זה כתבתי כל הכבוד אבל הוא עוד ילד מבחינת הבילדינג ויש לו זמן להיות כמו שצריך , נראה אם יש לו כוח רצון... אגב אתה מוזמן להראות לי את הסקוואט שלך ו"להוריד אותי" או להעלות תמונה ואני אגיד לך כל הכבוד. איחלתי לחייל בהצלחה, סע לשלום ילד
נדב כל מה שאמרת כל הכבוד אבל דבר אחד אתה לא שם לב שאתה משתחצן ברמות ועל כלום בחיים לא תראה אותי אומר על עצמי שאני תופס מעצמי כי אני עושה סקוואט עם ככה וככה פלטות יותר מיזה אפילו לא תראה את מאוד זרדז או כל ספורטאי פה בארץ שהוא ברמה שכן מותר לו לתפוס מעצמו משתחצן כמוך כך את לא לתשומת ליבך דבר שני עידן קורא פה הבן אדם נתן את החיים שלו בשביל התחרות הזאת ואני עד לכך אני הייתי איתו כל יום אז במקום לבוא ולפרגן לספורטאי צעיר שבאמת מגיע לו פרגון אתם רק מורידים לו את הביטחון אפשר לתת הערות בונות כמו אחי אתה נראה טוב רק תשפר את הגב ואתה תיהיה פיקס אבל לבוא ולהגיד אני יותר טוב והוא נראה קטן זה לא מתאים אני הייתי מציע שנסגור את הדיון הזה בזה שתחזור בך ותתן את הדעה שלך בצורה שלא תעליב אף אחד

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

מנהל סניף ישראלבודי הרצליה סוקולוב 2

אמרון מנותק