צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-09-12, 13:30   #7
DanikNAC
משתמש פעיל

הסמל האישי שלDanikNAC

כללי:: דני קגנוביץ'
עוסק ב:: מתחרה בפיתוח גוף איגוד NAC
חדר כושר: קאנטרי קלאב באר שבע

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m878 צפה בהודעה
קודם כל תודה על העזרה מראש!!!
טוב אני יפרט על עצמי ועל המצב שלי
אני בן 25 שוקל 110 קילו על איזה 16 אחוז שומן מתאמן בחדר כושר חצי שנה רציני פלוס מתאמן באיגרוף 3 פעמים בשבוע יוצא לי 4 5 אימונים בחדר כושר בתוכנית abc שאני הכנתי לעצמי לבד.פלוס אירובי 3 פעמים.
יש לי בעיה אני לא מצליח להעלות מסת שריר טובה מספיק לדעתי כמו שאני רוצה משקלי עבודה אצלי טובים ואני עוה תכניקה נכונה.אולי פשוט אני עושה משו לא נכון בתוכנית ?
( 5 אימונים בשבוע זה יותר מידי + הסיבה העיקרית לאי השגת תוצאות = תזונה
כנירא שאתה לא מתאושש טוב מאימון לאימון תנסה להוריד ל 4 אימונים
לדוגמא אני לא מתאושש במסה מ 5 אימונים

התוכנית שלי זה abc
יום ראשון-חזה יוצא לי 4 תרגילים 1)חזה אם מוט 180 מעלות 4 סטים פלוס 2 של חימום בערך מ 12 עד 6-8 חזרות מעלה משקלים.2)חזה בשיפוע 45 מעלות אם מוט 4 סטים של בערך מתחיל מ 12 ועולה משקל עושה 8 חזרות.3)חזה אם משקולות על ספה 180 מעלות עושה 2 סטים אם משקל קל יותר ובערך 15-12 חזרות ובסוף אני עושה4) פרפר אם משקל חופשי על ספה 180 מעלות סוגר את הידיים 3 סטים של 15
יד קדמית-1)אני מתחיל מ מוט w אני עושה בערך 5 סטים או 6 משקל גבוה 8 חזרות ובסוף אני עושה דרופ סט פעמיים אם 12 חזרות.2)אני עושה פטישים 4 סטים של בערך 8-10 חזרות3)אני עושה מוט ישר גדול שם עליו משקל ועושה 4 סטים של 12 חזרות בלי שיפוע של w.
יום ב-
גב-1)מתח 4 סטים של 6-8 חזרות 2)אני עושה חתירה בישיבה אם מוט עקום 4 סטים של 8 3)אני עושה פולי עליון מוריד לחזה בדיוק כמו מתח 4 סטים של 12 חזרות 4)עושה 3 סטים של פולי עליון צר 10 חזרות 5)גב תחתון עושה לא דדליפט
יום ג-כתפיים 1)אני מתחיל מישיבה 90 מעלות על ספסל ועושה 6 סטים של משקל חופשי דחיקת מרפקים למעלה בערך כל סט מ 12 עד 8 חזרות 2)דחיקת ידיים לצדדים אם משקולות 4 סטים של 10 פעם3)לוקח משקולת של 25 קילו ומרים אותה ישר 2 סטים של 10 4)בישיבה אם מוט לוחץ כתפיםם 3 סטים של 12 לפעמים 10 5)טרפזים 3 סטים של 12
רגליים)1-סקוואט 5x5
2)אני לוחץ רגליים בארנולד פרס מכונה כזאת אני עושה 4 סטים של 12
יום רביעי מנוחה

אל תעשה את הדברים האלו !! תעשה 4 אימונים מסודרים בחדר כושר ודי
תרוצה להשקיע בשריר יותר תתמקד בו תוסיף אולי כמה סטים לא יותר מזה

יום חמישי אני עושה אותו דבר בחזה רק אם משקלים חופשיים בכלל בלי מוט וביד קדמית עושה הפוך קודם מוט ישר ואחרי זה אם w משנה פה ושם
יום שישי-אני עושה דברים חלשים אצלי כמו רגליים אמות בטן וכל מיני שטויות אבל יוצא אימון קשה
פלוס אני מתאמן באיגרוף יום שני רביעי ושישי אחרי חדר כושר.\
הבעיה שלי זה למה לא יורד לי אחוז שומן אני רוצה להיות בערך 8 אחוז שומן ואני אוכל בערף נכון
תודה מראש על העזרה. מצטער על העברית שלי ועל זה שאני לא יודע שמות של תרגילים...
כמה טיפים לאימונים
אם אתה רוצה מסת שריר נקיה ויפה
אירובי אחרי אימונים,ריכוז מלא בכול תרגיל תנסה להרגיש כול תרגיל כול שריר
אל תרד מתחת ל 10 חזרות בשום תרגיל
דרופ סטים זה מעולה תבחר בהם כתרגיל אחרון למפמופ סופני של אותם קבוצת שרירים
בכול סוף של שריר תגיע לשריפה מלאה ,תעבוד עד כשל תיעזר בספוטר אם צריך
אם אתה מתעקש אל abc
גב חזה
כתפיים ידיים
רגליים

------------
גב ידיים