צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-09-12, 19:38   #47
dani2
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
שמתי תמונה שלי כדי להוכיח שאני לא שחיף. אני לא אעשה חיטוב כי זאת לא המטרה שלי ולמטרה שלי אני בכושר מצויין וזה מספיק לי. אמרתי פה בדיוק את הנתונים שלי , יש לי הוכחות של סרטים לכוח שלי ולכמה שאני מרים ככה שאני לא מדבר באויר. וכן אני תופס מעצמי ויש לי ממה , לא בגלל איך שאני נראה אגב זה לא מעניין אותי אני לא מתאמן בשביל בחורות או להתחרות ואת המטרות שלי השגתי כבר כל השאר זה בונוס. בנתיים אתה מתחבא מאחורי המקלדת שלך ואומר על אחרים שהם מתלהבים ונראים ממוצעים. בכל מקרה הרמה בתמונה לא ראויה להתרשמות או הערצה, מצטער. כל ילד עם קצת כוח רצון יכול להגיע לשייפ של הבחור בתמונה שימשיך עוד 4-5 שנים בתחום אז אולי הוא יהיה ראוי להערצה. אגב אני שחיף שיותר חזק ממך זה בטוח לך לישון.
אתה רק מוציא את עצמך יותר אפס.. כוח תפגין בפורום של אימוני כוח פה אין לו שום חשיבות זה כמו שאני אתרברב שאני יותר מהיר ממך. זלזלת בבחור (שאגב אין לי בכלל קשר אליו) וראיתי שאתה מזלזל פה בעוד הרבה, העלית תמונה כדי להראות שאתה ברמת שלו או לפחות לא נופל ממנו אז מצטער אם אכלת ביאוס אבל אתה אפילו לא בכיוון. כוח זה יפה מאוד וכל הכבוד לך על זה, אבל זה משהו אחר לגמרי ובתחום הזה לא מעניין אף אחד, אז או שתגיב לעניין או שתמצא חיים אחי כי אף אחד לא מבין אז מה אתה עושה פה אם הכל זה רק אני יותר חזק. יום טוב גבר
dani2 מנותק